Ryzen 7 3700 Beklenmeli mi?

PİTBULL SAMİ

Kilopat
Yer
Rivia
Daha fazla  
Ryzen 7 2700 mi almalıyım yoksa Ryzen 7 3700'ü beklemeliyim mi? Ve fiyatlar da aşağı yukarı ne kadar değişiklik olur?

(İşlemci render ağırlıklı olarak kullanılacaktır.)

Hep bu tarz konularda fırsatınız varken alın diyorum. Sanmıyorum ki gerçekten bizi tatmin edecek fiyatlardan çıksın yeni işlemciler. Alabiliyorken alın derim eğer gerçekten aradaki performansı farkı sizin için o kadar fazla önemli değilse.

Tavsiyem şuan almanızdır, yeni nesil işlemciler düşünülenin aksine kur ve vergiler sebebiyle daha pahalı olabilir. Daha kesin olarak ne zaman stoklara girer belli değil.

Ryzen 7 2700 mi almalıyım yoksa Ryzen 7 3700'ü beklemeliyim mi? Ve fiyatlar da aşağı yukarı ne kadar değişiklik olur?

beklenmeli ben bekliyorum sahsen cok yeni teknolojiler barindiran anakartlar cikacak

ayrica mayis 27 tanitilacak 3700 ler eger 2700 leri piyasa cikma suresini goze alirsak 3700 ler haziran sonunda ulkemizde piyasada olur

Şu anda 6000 TL Bütçem mevcut ve elimde kasa,PSU, ve Depolama hazır da var. Şu Kurda sistem alırsam 6000 TL'ye Ryzen 7 2700,RTX2070 ve 8 GB Ramli bir sistem toplayabiliyorum ancak bu bahsettiğim sistemi alırsam Ryzen 7 3700'den mahrum kalıcam. Şu anda almazsam ve ileride alırsam eğer Kurun bayağı bi yükselmesi sonucunda RTX2070 alamama gibi bir ihtimalim de var, ne yapacağım hiç bilmiyorum. :D

Şu anda 6000 TL Bütçem mevcut ve elimde kasa,PSU, ve Depolama hazır da var. Şu Kurda sistem alırsam 6000 TL'ye Ryzen 7 2700,RTX2070 ve 8 GB Ramli bir sistem toplayabiliyorum ancak bu bahsettiğim sistemi alırsam Ryzen 7 3700'den mahrum kalıcam. Şu anda almazsam ve ileride alırsam eğer Kurun bayağı bi yükselmesi sonucunda RTX2070 alamama gibi bir ihtimalim de var, ne yapacağım hiç bilmiyorum. :D

Kurdan etkilenmek istemiyorsak döviz alıp kenara atmak gerek de nakit varsa tabi. Çoğumuz nakti olmadığı için kredi kartı kullanarak taksitle alış veriş yapabiliyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı