Ryzen 7 3700X 2070 Super sistemde klavyeler çalışmıyor

akiilhan

Hectopat
Merhaba,

Kurduğum sistemim şu şekilde:
ASUS TUF Gaming X570 anakart
Corsair 2*8 RAM
Ryzen 7 3700X
MSI 2070 Super

PC'yi ilk açtığımda anakartta sarı ışık yanıyordu. (Bunun RAM sorunu olduğu yazıyor) ve ekrana görüntü gelmiyordu. Ben de RAM'in bir tanesini söküp yer değiştirdim. Görüntü geldi. BIOS açıldığında settinge girmem için F5 ya da Del tuşuna basmamı söylüyor fakat 4 farklı kablolu kablosuz klavye denedim. Klavyelerin ışıkları yanıyor fakat hangi tuşa basarsam basayım tepki vermiyor. Dolayısıyla hiçbir şey yapamıyorum. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

Kurduğum sistemim şu şekilde:
ASUS TUF Gaming X570 anakart.
Corsair 2*8 RAM.
Ryzen 7 3700X.
MSI 2070 Super.

PC'yi ilk açtığımda anakartta sarı ışık yanıyordu. (Bunun RAM sorunu olduğu yazıyor) ve ekrana görüntü gelmiyordu. Ben de RAM'in bir tanesini söküp yer değiştirdim. Görüntü geldi. BIOS açıldığında settinge girmem için F5 ya da Del tuşuna basmamı söylüyor fakat 4 farklı kablolu kablosuz klavye denedim. Klavyelerin ışıkları yanıyor fakat hangi tuşa basarsam basayım tepki vermiyor. Dolayısıyla hiçbir şey yapamıyorum. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

RAM'lari dogru sekilde ve anakartta gosterilen slotlara oturttugunuzdan emin olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı