Ryzen 7 3700x sistem nasıldır?

Bütçe
15000
3070 düşünüyorum. Kanka bütçeye çok takılma diğer malzemeleri indirimde alacağım. Site dondu bende öylesine bütçe yazayım dedim.
Monitörü 2K al o zaman. Sistem güzel. Anakart da güzel fakat Overclock yapmayacaksan B450 üst sınıf bir anakart veya orta sınıf bir anakartta işini görür. Bu arada 3070 alacaksan soğutması iyi bir kart seç.

Monitörü 2K al o zaman. Sistem güzel. Anakart da güzel fakat Overclock yapmayacaksan B450 üst sınıf bir anakart veya orta sınıf bir anakartta işini görür. Bu arada 3070 alacaksan soğutması iyi bir kart seç.
Msi veya asus alırım diye düşünüyorum
2k Monitör konusunda çok bilgisizim yani hiçbir monitörün üzerinde 2k diye bir ibare göremiyorum bunu nerden anları?

Merhaba, R7 3700X ve RTX 3000 serisini bekleyip alacağım.
Sizce MSI Mag X570 anakart nasıl ve sizin bir öneriniz var mı?

O zamana kadar Ryzen 4000 serisi çıkar ya da 11. nesil Intel falan çıkar ya da ikisi de çıkmazsa belki 10. nesilin stok sıkıntısı geçer yani böyle üst seviye karta bence daha iyi işlemci almanda fayda var ve anakart modeli nedir? RTX 3000 serisi çıktığı gibi büyük ihtimal 10 katı birime satılır ve stok sıkıntısı var 2-3 ay. :D

O zamana kadar Ryzen 4000 serisi çıkar ya da 11. nesil Intel falan çıkar ya da ikisi de çıkmazsa belki 10. nesilin stok sıkıntısı geçer yani böyle üst seviye karta bence daha iyi işlemci almanda fayda var ve anakart modeli nedir? RTX 3000 serisi çıktığı gibi büyük ihtimal 10 katı birime satılır ve stok sıkıntısı var 2-3 ay. :D

R7 3000 yetersiz mi kalır? Şahsen ekran kartı dışında diğerlerini indirimde alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı