Zalman 750W ZM750-GVII GigaMax 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aerocool 700W KCAS Plus Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SilverStone 700W Strider Essential Serisi 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Merhabalar herkese fiyat performans olarak hangisini önerirsinizi sistemim:
Ryzen7 3700X.
Anakart X570'a Pro.
RAM 32 GB 3200MHz.
Ekran kartı GT1030.
Seçiminizi sorgulamak zorunda hisseden zekileri geçersek ben de @enes.wtp 'nin önerilerine katılıyorum. Sizin gösterdikleriniz arasından olmak zorundaysa Silverstone olan derim. HighPower olan da gayet iyi.
Silverstone olanın 500W versiyonunu kullanıyorum ve oldukça memnunum. Her şeyden önce fan sesi hiç duyulmuyor ki bence o kadar kaliteli PSU arasında öne çıkan bir özellik ne kadar sessiz çalıştığı olur.
Cooler Master MWE 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Anakartınızda 8+4 pin CPU girişi var ve bu nedenle 4+4 pin + 8 pin ya da 4+4 X2 pin PSU bakmanız iyi olacaktır ileride sorun yaşamamak için ve OC için. Sadece 8 pin takılıp diğer 4 pin boş olacak şekilde de kullanılır ama bu pek tavsiye edilmiyor.
Bahsettiğim PSU'ların da %90'ı 850W ve üzeri. Bir tek 750W olarak bu modeli buldum. Bütçe ayırabiliyorsanız alın derim.