Ben zaten Sapphire Radeon RX5700 XT NITRO+ 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı (11293-03-40G) şu modeli listeme eklemiştim. Arkadaş başka marka model almamı tavsiye etmiş ama nedenini belirtmemiş.
Büyük ihtimalle rasgele söylemiştir o kart RX 5700 XT modelleri arasındaki en f/p karttır.
Ayrıca oyun oynayacaksanız kesinlikle benim attığım sistemi almanızı öneririm Ryzen 3700X sadece oyun oynayacak biri için fazla.
Ben zaten Sapphire Radeon RX5700 XT Nitro+ 8 GB 256Bit GDDR6 ekran kartı (11293-03-40G) şu modeli listeme eklemiştim. Arkadaş başka marka model almamı tavsiye etmiş ama nedenini belirtmemiş.
Önerdiğiniz kasayla birlikte sadece 2 adet fan geliyormuş. Bu fanlar yeterli olur mu? Yoksa ekstra fan almak gerekli mi? Eğer gerekiyorsa önerileriniz nedir? Ayrıca işlemci için soğutucu yazmışsınız ama aklıma takıldı kendi üzerinde gelen fanı yeterli olmaz mı?
Büyük ihtimalle rasgele söylemiştir o kart RX 5700 XT modelleri arasındaki en f/p karttır.
Ayrıca oyun oynayacaksanız kesinlikle benim attığım sistemi almanızı öneririm Ryzen 3700X sadece oyun oynayacak biri için fazla.