Ryzen 7 3700X ve RTX 2060 sistem toplama

Ben zaten Sapphire Radeon RX5700 XT NITRO+ 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı (11293-03-40G) şu modeli listeme eklemiştim. Arkadaş başka marka model almamı tavsiye etmiş ama nedenini belirtmemiş.
Büyük ihtimalle rasgele söylemiştir o kart RX 5700 XT modelleri arasındaki en f/p karttır.
Ayrıca oyun oynayacaksanız kesinlikle benim attığım sistemi almanızı öneririm Ryzen 3700X sadece oyun oynayacak biri için fazla.

Ben zaten Sapphire Radeon RX5700 XT Nitro+ 8 GB 256Bit GDDR6 ekran kartı (11293-03-40G) şu modeli listeme eklemiştim. Arkadaş başka marka model almamı tavsiye etmiş ama nedenini belirtmemiş.
Eğer 5700XT almakta kesin isen ROG STRIX gibi iyi soğutmaya sahip bir kart al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğiniz kasayla birlikte sadece 2 adet fan geliyormuş. Bu fanlar yeterli olur mu? Yoksa ekstra fan almak gerekli mi? Eğer gerekiyorsa önerileriniz nedir? Ayrıca işlemci için soğutucu yazmışsınız ama aklıma takıldı kendi üzerinde gelen fanı yeterli olmaz mı?

Ayrıca işlemci için soğutucu yazmışsınız ama aklıma takıldı kendi üzerinde gelen fanı yeterli olmaz mı?
İşlemciyi turbo frekansta tutabilmek için iyi bir soğutucu almakta fayda var tabikide. Stok fan bazen yetersiz gelebilir.
Önerdiğiniz kasayla birlikte sadece 2 adet fan geliyormuş. Bu fanlar yeterli olur mu?
Yeterli olacağını düşünüyorum. Yetersiz geldiğinde öne iki tane Artic P12 takarsanız mis gibi kasa olur.

Büyük ihtimalle rasgele söylemiştir o kart RX 5700 XT modelleri arasındaki en f/p karttır.
Ayrıca oyun oynayacaksanız kesinlikle benim attığım sistemi almanızı öneririm Ryzen 3700X sadece oyun oynayacak biri için fazla.

Rampage RM-165 27” 165Hz 1ms Pivot FreeSync LED IPS Full HD Curved Gaming Monitör
Bu monitör nasıl acaba?
AOC C27G1 27" 144Hz 1ms (Analog+HDMI+DisplayPort) FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitör
Bir de şu monitör var. Nasıl sizce?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı