Ryzen 7 5700X 5140 lira

LydiaTeyze

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Arkadaşlar 150 Euro bandını aştığı için gümrükte sorun olabilir ama yine de paylaşmak istedim Türkiye piyasası 6 bin civarı.

Ürün Ryzen 5 olarak belirtilmiş ama açıklama kısmında Ryzen 7 görünüyor. Ayrıca Ryzen 5'in 5700x modeli yok :)

Arkadaşlar 150 euro bandını aştığı için gümrükte sorun olabilir ama yine de paylaşmak istedim Türkiye piyasası 6 bin civarı.

Ürün Ryzen 5 olarak belirtilmiş ama açıklama kısmında Ryzen 7 görünüyor. Ayrıca Ryzen 5'in 5700X modeli yok :)

Eğer gerçekten Ryzen 7 ise çok iyi fiyat.

Arkadaşlar 150 euro bandını aştığı için gümrükte sorun olabilir ama yine de paylaşmak istedim Türkiye piyasası 6 bin civarı.

Ürün Ryzen 5 olarak belirtilmiş ama açıklama kısmında Ryzen 7 görünüyor. Ayrıca Ryzen 5'in 5700X modeli yok :)

Gümrükte DHL ile gelen tek üründe takılma olmuyor ben geçen ay Newegg'ten Ryzen 9 5900X aldım 7100 TL'ye vergiler dahil DHL ile herhangi bir ücret ödemeden gümrükten geçti.

Gümrükte DHL ile gelen tek üründe takılma olmuyor ben geçen ay Newegg'ten Ryzen 9 5900X aldım 7100 TL'ye vergiler dahil DHL ile herhangi bir ücret ödemeden gümrükten geçti.
Ben de yurtdışından bilgisayar parçaları getirmek istiyorum (tümünü) ama ücretler konusunda bilgim yok bilgilendirecek olan var mı? RTX3070ti düşünüyorum ekran kartı olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı