Ryzen 7 5800X 103 derece

CPB+PBO kullanıyorum oyunlarda, renderda otomatik veriyor. Onun dışında bu voltajı çekmiyor hani ondan kafam rahat. 4.3Ghz stabil için el ile 1.35V vermem gerekiyordu, sürekli orada kalmasından iyidir.
1650292309904.png

Bu da benim işlemci ile maksimum.
Profile 1 yaptım ve save exit dedim bunlar değişecek diyor yanlış bir şey yoksa çıkıyorum.Eki Görüntüle 1363813
Evet kaydet ve çık. Sonrasında ise test yap.

Bilgisayar kaydettikten sonra yeniden başlatırken dört beş defa birkaç saniye arayla kendisini kapatıp kapatıp açtı bu normal mi? Videosu var YouTube a atıp link atayım görmek isterseniz.
Varsayılana döndürdünüz ve sadece DOCP açtınız. Sonrasında bilgisayar kendini dört-beş defa kapatıp açtı mı?

Her şeyi normalde döndürdüm şimdi test yapacağım, sonra sizin söylediğiniz adımları yapacağım.
Testten sonra Resizable Bar ve PCIe Gen 4 özelliklerini aktifleştirin. Yine bir şeye ellemeden bir bakın bilgisayar açılacak mı.

Bilgisayar kaydettikten sonra yeniden başlatırken dört beş defa birkaç saniye arayla kendisini kapatıp kapatıp açtı bu normal mi? Videosu var YouTube a atıp link atayım görmek isterseniz.
Muhtemelen RAM Frekansını ayarlayamadığı için öyle yapıyor. Nadir de olsa DOCP profili böyle sorunlara yol açabiliyor. Ekstra voltajla hallolur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı