Merhaba arkadaşlar başlıktaki işlemciyi almayı düşünüyorum. Bu işlemciyi kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum sıcaklık değerleri için. Ben Corsair H100I GTX sıvı soğutma ile beraber kullanacağım.
Peki boştaki değerleri nasıl işlemcinin? Ve çok konu açılmış ısınması ile akalı boştayken. O yüzden biraz kafam karıştı. Bir de 1700 ile 2000TL arasında bana nasıl bir anakart önerirsin.
Boşta çok yüksek değil mi değerler sence? Yükü anladım ama boşta bu kadar yüksek olması beni tatmin etmedi. Ve sıvı soğutma bile bu işlemciyi soğutamıyorsa bir sorun var galiba.
Boşta çok yüksek değil mi değerler sence? Yükü anladım ama boşta bu kadar yüksek olması beni tatmin etmedi. Ve sıvı soğutma bile bu işlemciyi soğutamıyorsa bir sorun var galiba.
Sorun yok. AMD çalışma prensibi gereği durduk yere kendini boostluyor.
Yeni gelen chipsetler ve bios ile bu durum düzeldi sayılır. Tasarruf modunda çekirdekler kendini sabitliyor.
Boşta 28-34 arası alırsınız iyi bir soğutucu ve kasanız varsa.
Sorun yok. AMD çalışma prensibi gereği durduk yere kendini boostluyor.
Yeni gelen chipsetler ve BIOS ile bu durum düzeldi sayılır. Tasarruf modunda çekirdekler kendini sabitliyor.
Boşta 28-34 arası alırsınız iyi bir soğutucu ve kasanız varsa.
Kasam Cooler Master HAF X 942 Full Tower modeli. Gayet iyi bir soğutması var. Şu anda üstte 200mm 2 tane fan altta ön tarafta 200mm yan kapakta 200mm fan var. Ve kullandığım işlemci i74790K serisi bir işlemci. Ve ASUS ROG STRIX 2060 ekran kartı ile darboğaz olabilme ihtimali var mı işlemcinin?