Ryzen 7 5800X PCI 4.0 destekli toplama

Oyle birsey dedinki hocam asusa ikna olacam neredeyse. ses konusunu eledim cokta onemli degil benim icin ancak gercekten sizden baska ayni sorunu yasayan var mi varsa b550 lerdede devam ediyorsa hic riske girmeyeyim. Buyuk sorun zaten su anki sistemi degistirme sebebim darbogaz saniyelik kilitlenmelerde darbogazin gorevini yaratmis olacak hatta darbogazdan daha beter. Ancak acaba kac kisi ayni sorunu yasadi su anki en guncel b550 lerde var mi ? Soru bu.
Olacagini sanmam cunku ciddi bir problem muhtemelen size veya o seriye ozgu gibi

Var mi fikriniz
Üstad öyle birşey söyledin ki zaten eski makinenin darboğazı sebebiyle yeniliyorum, şimdi takılma falan olacaksa hiçbir anlamı olmaz.

Bu sorun sadece sana mı özgü b550 lerde aynı problemde şikayetler fazla mı acaba ?
Bu sorunun devam edeceğini sanmıyorum aksi halde büyük sıkıntı yaratır.

Son düzenleme:

Vallahi Bu forumda Çoğunluk MSI fanı illaki bildikleri vardır diye düşünüyorum. Ancak benim fikrim ASUS'tan yana tabii ki Siz bilirsiniz. Asustada sorun yaşayan çok insan gördüm Ama 20 yıllık bilgisayar hayatımda ASUS anakartlarda Henüz sorun yaşamadım. Şansta olabilir size bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…