Ryzen 7 5800X sistemde Valorant oynarken takılma oluyor

Mehmet Sezer

Megapat
Daha fazla  
Merhaba yeni işlemci aldım. Ryzen 7 5800X. Ekran kartım MSI RTX 2070 Super OC modeli. Eskiden Ryzen 5 3600X vardı. Takılma olmuyordu şimdi takılmalar başladı. Sorun nedir çözemedim. Ayrıca oyunda değilken ve kullanım düşükken de takılmalar oluyor.
974ea4edb6036b2564e8ffbab5ab76a2.png

Dosya Ekleri

• 974ea4edb6036b2564e8ffbab5ab76a2.png
    974ea4edb6036b2564e8ffbab5ab76a2.png
    93,3 KB · Görüntüleme: 37
BIOS güncelleme almıyor artık en son sürümde zaten ancak format atmak istemiyorum birçok bilgim var gitmesini istemiyorum

başka bir yolu yok mudur acaba

Tamamdır bir deneyeyim yeniden yazacağım. Teşekkürler.

AMD Ryzen Master kurdum, Windows Update'leri yaptım, NVIDIA denetim masasını kurdum ve güncelledim. Başka var mı tavsiye ettiğiniz herhangi bir güncelleme?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nasıl kuracağız hocam bilgi verir misiniz?

Bende format atacağım Windows Update'ler ve ekran kartı sürücüsünden sonra ne indirmem gerekiyor?

Anakartın AMD ise AMD, Intel ise Intel'in destek sitesine gidip oradan gerekli chipset modelini seçtikten sonra en güncel sürücüyü kuruyorsun. Mümkünse Windows Update çalıştırmadan önce chipset ve ekran kartı sürücünüzü kurun. Windows Update farklı sürüm sürücüleri kurduğu için siz üstüne başka sürüm kurduğunuzda çakışma olabiliyor, bu nedenle önce en güncellerini kendiniz kurun daha sonra Update'den geri kalanları güncelleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı