Ryzen 7 5800X ve RTX3070 sistem uyumu

Hüseyin.klnç

Kilopat
Ryzen 7 5800X ve RTX3070 ile gorseldeki parcalar arasi uyum nasildir? Acaba sectigim hava sogutma 5800X'e yeterli gelir mi ve guc kaynaginin kalitesi nasildir? 1 2 FPS için 400TL daha verip 3600 MHz RAM almali miyim? Bir de islemci ve ekran kartini gotursem (N11'den aldim) bu parcalari Vatan Bilgisayar hepsini bir araya getirir mi? Simdilik sorularim bu kadar, eksik gordugunuz bir şeyler olursa lutfen duzeltir misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot (84).png
    Screenshot (84).png
    193,6 KB · Görüntüleme: 113
.
Ekran kartinin gelmesini bekliyorum kasa anakart RAM'i falan almak için eski kasama takip kullanacaktim vazgeçtim 20 bin falan gibi tutacak assagi yukari total de.

Thermaltake Smart BX1 550Watt Bronze sertifikalı güç kaynağına sahibim, alırken 12v girişinden 456Watt verdiğini bilmiyordum. Dikkat edin.

Bendeki 600W 540 veriyor 12v girisinden 650W alacağım en az her türlü yeter.

Hazir sistemlerdeki parcalar tam kafama yatmiyor ya eksik ya fazla geliyor kendim toplamak istedim fiyat farkinin onemi yok cok fazla.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı