Ryzen 7 5800x3D alınır mı?

Anakartı 3K'ya aldım 5-6 ay önce sanırım tam hatırlamıyorum. İşlemci de 11 k desem 14 k eder. Kısadan yazdım anlatabildim umarım :)
Anladim, anakarti iade etmeniz sansiniz vardir diye varsaydim hep :(

Hocam soyle soyleyeyim, 5800x3d ile ayni performansta 0 am5 işlemci 5.5-6.5k arasi. Bu yuzden 5800x3d icin 11k bile cok pahali. Bir fiyat endeksi olmadığı icin herkes kafasina gore fiyat biciyor. Israrim bu yuzdendi :)

Fiyatindan bagimsiz cok guzel islemci, ona bir sey diyemem. Fakat gel gelelim fiyatindan bagimsiz degerlendiremiyoruz.

Anladim, anakarti iade etmeniz sansiniz vardir diye varsaydim hep :(

Hocam soyle soyleyeyim, 5800x3D ile ayni performansta 0 AM5 işlemci 5.5-6.5k arasi. Bu yuzden 5800x3D icin 11k bile cok pahali. Bir fiyat endeksi olmadığı icin herkes kafasina gore fiyat biciyor. Israrim bu yuzdendi :)

Fiyatindan bagimsiz cok guzel islemci, ona bir şey diyemem. Fakat gel gelelim fiyatindan bagimsiz degerlendiremiyoruz.

Seni çok geç olmadan anladım mantıklı söylediklerin biraz fiyat araştırması yaptım dediğin gibi belki 1 2 k daha çıkartım AM5 yapabilirim diye düşündüm ama işlemcide kafam takıldı çok araştımadım 7500F 5800x3D iyi mi yeterli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı