Combo Strike diye bir şeyin varlığından bile haberim yoktu. Bu bilgiyi paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim. Biraz araştırdığımda elle yaptığım -30 Undervolt işlemini kendiliğinden yapıp üstüne performans arttırdığını gördüm. Cinabench üzerinden hem daha iyi sonuç aldım hem de sıcaklıklarda 5-6 derecelik bir düşüş yaşadım. Çok iyi bir özellikmiş cidden. 5-10 derece sıcaklıklar düşsün diye 360mm sıvı soğutma almayı düşünüyordum, sayenizde bundan vazgeçtim. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.Benimde anakartım B450 Tomahawk max bende artric'in sıvı soğutması var 240'lık bende değerler oyunlarda genelde 60-65 arası boşta 35-45 arası dolanıyor yaptığım işleme göre fakat ben dün birşey farkedip onu yaptım işinize çok yarayabilir.Anakartınızın bios'u son sürümdeyse eğer güncel ise Kombo Strike ayarı var Gigabyte anakartlarda varmı bilmiyorum ama işlemci yi rahat 10 derece daha serin çalıştırıyor ve performanstada artışlar oluyor bir araştırın derim.
Nedemek hocam Combo Strike 3 te çalıştırıyorum ben gayet güzel oldu gerçektende.Combo Strike diye bir şeyin varlığından bile haberim yoktu. Bu bilgiyi paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim. Biraz araştırdığımda elle yaptığım -30 Undervolt işlemini kendiliğinden yapıp üstüne performans arttırdığını gördüm. Cinabench üzerinden hem daha iyi sonuç aldım hem de sıcaklıklarda 5-6 derecelik bir düşüş yaşadım. Çok iyi bir özellikmiş cidden. 5-10 derece sıcaklıklar düşsün diye 360mm sıvı soğutma almayı düşünüyordum, sayenizde bundan vazgeçtim. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.![]()
Benim de anakartım B450 Tomahawk Max bende Artric'in sıvı soğutması var 240'lık bende değerler oyunlarda genelde 60-65 arası boşta 35-45 arası dolanıyor yaptığım işleme göre fakat ben dün bir şey fark edip onu yaptım işinize çok yarayabilir. Anakartınızın BIOS'u son sürümdeyse eğer güncel ise kombo Strike ayarı var Gigabyte anakartlarda var mı bilmiyorum ama işlemci yi rahat 10 derece daha serin çalıştırıyor ve performanstada artışlar oluyor bir araştırın derim.
Combo Strike MSI anakartlara özel diye biliyorum. -30 Undervolt yaparsanız işlemciniz rahatlayacaktır.Gigabyte B550 Gaming X V2 var bende de. 5800x3D kullanıyorum oyunlarda 70-80 derece dolanıyor. BIOS'u güncellesem bana da öyle özellik gelir mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.