emin.0016
Hectopat
Daha fazla
Kule tipinin yükte makul dereceler sunamayacağını söylemiş mesela.Ne konuda dinlemeliyim ne kadar bütçe ayırmalıyım kaliteli uzun zaman kullanabileceğim.
Düşmesinin sebebi teorik olarak fps kısıtlamasıyla aynı mantıkta olması.Ne konuda dinlemeliyim ne kadar bütçe ayırmalıyım kaliteli uzun zaman kullanabileceğim.
50 dereceye düştü oyunda.
Yeterli bir soğutucu aldığında açabilir. Uyuyan dev uyanır o zamanKule tipinin yükte makul dereceler sunamayacağını söylemiş mesela.
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aRGB versiyonuda var. Gibi gibi…
Düşmesinin sebebi teorik olarak fps kısıtlamasıyla aynı mantıkta olması.
Fps’i sınırlandırırsın işlemciye olan yük düşer,
CBP kapatırsın turbo frekansını keser yine düşer.
Elinde bir canavar var, tam yükte kullanmamak hüsran olur
Yeterli bir soğutucu aldığında açabilir. Uyuyan dev uyanır o zaman![]()
Kule tipinin yükte makul dereceler sunamayacağını söylemiş mesela.
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aRGB versiyonuda var. Gibi gibi…
Düşmesinin sebebi teorik olarak fps kısıtlamasıyla aynı mantıkta olması.
Fps’i sınırlandırırsın işlemciye olan yük düşer,
CBP kapatırsın turbo frekansını keser yine düşer.
Elinde bir canavar var, tam yükte kullanmamak hüsran olur
Konu açarsan yardım ederler.Daha uyguna 1.5 civarlarına benim işlemciyi soğutacak sıvı soğutma yok mudur?
İşlemci sıfır kapalı kutu daha yeni aldım fakat BIOS'da görüntü böyle geliyor sebebi nedir?
Oyunda 80 dereceleri görüyor.
5800x3D işlemciden soğudum sayenizde.
Bu sorunun sıcaklıkla alakası yok, ekran kartının üzerine biraz bastır, taşıma esnasında yerinden oynamış olabilir.
İşlemcide sorun yok en mantıklı işlemci soğutucu değiştim 20 30 derece düştü deneme amaçlı değiştim bir süre sonra soğutucu alacağım.
80 dereceyi işlemci alıyor ekran kartı değil ama sorun soğutucudaymış.
Senin sorunun işlemcinin 80 derece olması mı? Ekrandaki görüntü bozulması mı?
İkisi de sorun başlığı değiştirmişler rapor atıp başlığa 80 derece sorunu yazmalarını söyledim yazmadılar raporumu reddettiler konuyu bu yüzden düzgün yönetemedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.