Lenovo soğutma olarak daha iyi ve daha az sıkıntısı olan bir model, STRIX'te tercih edilebilir ama benim tercihim Legion olurdu.

Neyse artık hocam bu iki model aklımda bulunsun alacağım zaman ani bir karar alacağım gibi. Aldıktan sonra 5-6FPS'in önemi kalmıyor zaten dediğiniz gibi iki bilgisayar da iyi bilgisayarlar. Çok da kafa patlatmamak gerek. Teşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz içinLenovo soğutma olarak daha iyi ve daha az sıkıntısı olan bir model, STRIX'te tercih edilebilir ama benim tercihim Legion olurdu.
Neyse artık hocam bu iki model aklımda bulunsun alacağım zaman ani bir karar alacağım gibi. Aldıktan sonra 5-6FPS'in önemi kalmıyor zaten dediğiniz gibi iki bilgisayar da iyi bilgisayarlar. Çok da kafa patlatmamak gerek. Teşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz için.
@Artoria Pendragon Tekrardan rahatsız ediyorum hocam. Attığınız Lenovo bilgisayarda MUX Switch özelliği var mıydı? Tıpatıp aynı bilgisayarın incelemelerini bulamadım sizin bu konularda bilginiz var diye size sormak istedim.
Tamamdır hocam çok sağ olunEvet Advanced optimus var hatta direkt.
Tamamdır hocam çok sağ olunİyi ki bu forumdasınız.
@Artoria Pendragon Hocam sanırım "Legion 5" alacağım. "Legion 5 Pro" ile arasında 500 nit ekran hariç başka bir fark göremedim. Bu forumda da diğerine kıyasla "Legion 5 Pro"dan daha çok bahsedilmiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çıkarmaz.Plastik olması bir sorun çıkarır mı gelecekte hocam? Pro'ların da stoğu pek kalmamış zaten.
Tamamdır hocam çok sağ olunÇıkarmaz.
Tamamdır hocam çok sağ olun
@Artoria Pendragon Hocam tekrardan rahatsız ediyorum.
Link 1: Lenovo Legion 5 82RB00DBTX Intel Core i7-12700H 32GB Ram 1TB SSD RTX3070Ti 8GB 15.6" Full HD FreeDOS Oyuncu Dizüstü Bilgisayar En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajları
Link 2: Lenovo Legion 5 Pro Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo Legion 5 Pro Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Hocam Vatan’daki fiyat farkı da aynı sistem için çok fazla. En azından düz modelde 3070TI, 32GB RAM, 1TB SSD var. Kasa farkı için düşük özellikli model akıllı bir tercih değil gibi. Fikir almak istedim, teşekkür ederim hocam.Hocam Pro versiyonu daha kaliteli ama düz versiyonda üzmez, yukarıdakini tercih ederdim muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.