Ryzen 7 7800x3D için Peerless Assassin 120 digital vs frozen Prism 240

Momoroket

Zeptopat
Daha fazla  
Ryzen 7 7800x3D işlemcim için iki soğutma arasında kaldım. Biri Thermalright Peerless Assassin 120 digital diğeri ise Thermalright frozen Prism 240 ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi soğutur? Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermalright frozen Prism 240mm kullanıyorum 2 hafta oldu R5 7600 işlemcim 85 dereceleri görüyordu oyunlarda şu an 62 63'ün üstünü görmüyor ben memnunum.

20250511_103130.jpg

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB ile Ryzen 7 7800x3D kullanıyorum, normal takılırken 40, oyun falan oynarken 60, tam yükte de en fazla 70 küsur görüyor. Ama benim kasam da çok büyük, ondan da normale göre düşük dereceler görüyor olabilirim.

Eki Görüntüle 2488629

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB ile Ryzen 7 7800x3D kullanıyorum, normal takılırken 40, oyun falan oynarken 60, tam yükte de en fazla 70 küsur görüyor. Ama benim kasam da çok büyük, ondan da normale göre düşük dereceler görüyor olabilirim.
Kasa modeliniz nedir acaba?

Benim kasam Asus A31 Plus sizce nasıl olur
Pearless Assasin daha şık durur. Ama eğer varsa bütçe sıvı soğutma hem daha performanslı hem de göze çok daha güzel hitap eder. Kasanız hangi renk?

Beyaz ise bu çok hoş durur.

Ama anakartınız ve ram belleklerinize dikkat edin bazı ramler low profil olmadığı için temas etme olasılığı varmış.

Kasanız çok güzel maşallah ama benim bütçeyi alıyor bayağı 10k olmuş 🤣

Teşekkür ederim, stokta olmadığından fiyatı şişmiştir ama 1.5 yıl önce yaklaşık 6 bine almıştım ben. Önceki kasamda ekran kartı ile yan panel arasında sadece 1-2 milimetre boşluk olduğundan kapağı açık kullandım kasayı 7 yıl, yoksa ekran kartı 99 derecenin altına inmiyordu, bende bu sefer gittim en büyüğünü aldım inadına :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı