- Makaleler
- 8
Daha fazla
hocam bu solda onu gösteren uygulama ismi nedir ?7800x3D BIOS ayarlarının etkisi buyurun. Black myth: Wukong sıcaklığına çıktığı hıza bakın saatlerdir oynuyorum buz gibi.
Eki Görüntüle 2300089
birde şunu sormak istiyorum. başı arkadaşlar ayarsız bir şekilde stabil sıcaklık seviyeleri alırken biz neden bios ayarı yapmak zorunda akalıyoruz bu bana ilginç geliyor. yanlış mı düşünüyorum mesela benim sistemim çok yeni 2 hafta oldu toplayalı en başından böyle sıkıntılar yaratması bana pek iç açıcı gelmiyor7800x3D BIOS ayarlarının etkisi buyurun. Black myth: Wukong sıcaklığına çıktığı hıza bakın saatlerdir oynuyorum buz gibi.
Eki Görüntüle 2300089
Hocam bu solda onu gösteren uygulama ismi nedir?
Bir de şunu sormak istiyorum. Başı arkadaşlar ayarsız bir şekilde stabil sıcaklık seviyeleri alırken biz neden BIOS ayarı yapmak zorunda akalıyoruz bu bana ilginç geliyor. Yanlış mı düşünüyorum mesela benim sistemim çok yeni 2 hafta oldu toplayalı en başından böyle sıkıntılar yaratması bana pek iç açıcı gelmiyor.
MSI Afterburner. BIOS olmadan 65-70 derecelerde çalışıyor. 7800x3D ile bu ayarları yapan çok insan var. Anormal bir durum değil X3D işlemcilerin doğasında var ısınmak. Bu şekilde tasarlanıyor. Intel daha da kötü. Reddit'e bakın çok fazla bu durumu yaşayan görürsünüz.
MSI Afterburner. BIOS olmadan 65-70 derecelerde çalışıyor. 7800x3D ile bu ayarları yapan çok insan var. Anormal bir durum değil X3D işlemcilerin doğasında var ısınmak. Bu şekilde tasarlanıyor. Intel daha da kötü. Reddit'e bakın çok fazla bu durumu yaşayan görürsünüz.
73 derece normal.teşekkür ederim hocam inceleyeceğim
hocam merhaba tekrar şu durum normal mi? rustta 2k ultra ayarlarda test ettim ekran kartım bu seviyelere ulaşıyor
şuan media marketten çıktım psu hakkında bilgi almak için. bunu gösterdim ekran kartı için çok ısıda çalıştığını söyledi. sıvı soğutma pompanda arıza olabilir, içerde sıcak havayı ekran kartına verebilir dedi. bu söylediği gerçekleşebilir mi? ekran kartının bu sıcaklık seviyesi normal mi?73 derece normal.
Şu an Media marketten çıktım PSU hakkında bilgi almak için. Bunu gösterdim ekran kartı için çok ısıda çalıştığını söyledi. Sıvı soğutma pompanda arıza olabilir, içerde sıcak havayı ekran kartına verebilir dedi. Bu söylediği gerçekleşebilir mi? Ekran kartının bu sıcaklık seviyesi normal mi?
msi 4070 Super 3x Ventus modelini kullanıyorum. Kasam; https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-nzxt-h9-flow-siyah-atx-fiyati,274864764.html4070 Super Ventus 3X modelde normal Gaming X Trio mu bu 63 derecelerde çalışacak. İşlemcin ısınsa bile ekran kartında anormal bir durum yok. Sizin kasanız neydi bu arada?
Kasanız iyiymiş önü kapalı olsada bu kasanın hava akışı sorunu yok. Böyle olmalı.msi 4070 Super 3x Ventus modelini kullanıyorum. Kasam; https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-nzxt-h9-flow-siyah-atx-fiyati,274864764.html
zaten kasa iyi ve hava akışı sorunu olmadığı için bu kasayı satın aldım. ama burnum çamurdan çıkmadı bir türlü sürekli ısı hakkında sorunlar yaşıyorum. acaba sorun pompadamıdır hocam.Kasanız iyiymiş önü kapalı olsada bu kasanın hava akışı sorunu yok. Böyle olmalı.Eki Görüntüle 2300393
ve hocam 2k ultra ayarda ekran kartı sıcaklığı normal mi?Kasanız iyiymiş önü kapalı olsada bu kasanın hava akışı sorunu yok. Böyle olmalı.Eki Görüntüle 2300393
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.