Gerek sıcaklık farkları gerek performans? 7800x3D için ekstra sıvı soğutma almaya gerek var mı?
RAM 32 yapılıp bu alınabilir. 77K tutuyor.
VULCAN-4080SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 32GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4080SUPER Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
80 yazmış yukarda bilmiyorum kanka.Gerek yok hava soğutucu ile soğuyor.
Bütçesi 65k civarıymış.
80 yazmış yukarıda bilmiyorum kanka.
eğer sabredersem 77K ya çıkılabilir ama yinede duruma bakacağım ama 2 sistem arasında ekran kartı farkı var ikiside üzmez benim düşüncemGerek yok hava soğutucu ile soğuyor.
Bütçesi 65k civarıymış.
80k yazdım ama hocam teker teker toplarsam 80K bütün alırsam bi 10K fln düşer80 yazmış yukarda bilmiyorum kanka.
Eğer sabredersem 77K ya çıkılabilir ama yine de duruma bakacağım ama 2 sistem arasında ekran kartı farkı var ikisi de üzmez benim düşüncem
80k yazdım ama hocam teker teker toplarsam 80K bütün alırsam bir 10K falan düşer
bende öyle düşünüyorum benim acele etmemin sebebi ülkenin durumu ortada bugün 65K biriktirirken yarın 75K biriktirmem gerekir örneğin bu yüzden beklememek lazımPara biriktirip 4080s alın daha uzun ömürlü olur.
Isınmıyor dediğim gibibende öyle düşünüyorum benim acele etmemin sebebi ülkenin durumu ortada bugün 65K biriktirirken yarın 75K biriktirmem gerekir örneğin bu yüzden beklememek lazım
birde RTX 5000 serisi geliyo 2025 te millet diyorki o seriyi bekle
bekle bekle nereye kadar hocam rtx 5000 çıksa 6000 bekle derler 1 sene sonrasına kumar oynamaktansa şimdi alırım
peki hocam son bir sorum olacak iki sistemden hangisini alırsam alayım işlemci aynı sonuçta sıvı soğutma almaya gerek var mı alsaydımda hangisini önerirdiniz? 7800x3D'nin baya ısındığını duymuştum
@bdxmrz
hocam galiba sistem alındığında zaten şu geliyormuş bu yeterli değil mi?
Hocam galiba sistem alındığında zaten şu geliyormuş bu yeterli değil mi?
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
yinede verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim son bir sorum olacaktı hocam 7800x3D RTX 4070 ti super diye geçiyor sistem veya 4080 super fark etmez benim ilk topladığım ile bu hazır sistemler arasında fps veya performans olur mu olursada devasa fark olur mu?Bilmiyorum önerim Phantom Spirit. @pawEn