Ryzen 7 7800x3D ve RTX 4080 Super sistem önerisi

Bütçe
net bir bütçem yok hepsini teker teker alıyorum ama yinede illa bir bütçe belirtmem gerekirse 80K aslında ekran kartını taksitle almayı planlıyorum bu yüzden diğer parçaların bütçesi çokta önemli değil zaten anakart işlemci ve ekran kartına büyük bütçe ayırdım azıcıkta ram'a
Bilmiyorum dostum al geç işte bu kadar kasma.

Bilmiyorum dostum al geç işte bu kadar kasma.
Hocam kusura bakmayın tekrardan bu kadar kasmamın sebebi Türkiye şartlarını biliyorsunuz insanın cebindeki para gün geçtikçe değersizleşiyo artık sistem toplamak çok lüks bir şey haline geldi bu yüzden insanda verdiği paranın hakkını ve aldığı şeyin değerini istiyo

İki sistemde sizi uzun yıllar idare der para biriktirip 4080 alın anakart gibi şeyler kolay kolay arzalanmaz.

Ve üzülerekten söylüyorum ki çoğu ülkeye göre 4090 kullanmak veya son çıkan telefonu kullanmak lüks bir şey bile değil ama bize göre malesef 4060 veya 4070 kullanmak bile iyi bir şey

İki sistemde sizi uzun yıllar idare der para biriktirip 4080 alın anakart gibi şeyler kolay kolay arzalanmaz.
Öyle zaten hocam kafaya takmamam lazım hatta sistemi alırsam bu kadar kasmaya gerek yokmuş gibisinden şeylerde diyeceğim büyük ihtimal

SUNRISE-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli Bu sistemde iyiymiş aslında biraz özelleştirip almaya değer mi bende almayı düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…