Ryzen 7 9700x için Sıvı Soğutma Önerisi

smhsndl

Yoctopat
Daha fazla  
İşlemci
Ryzen 7 9600x
Selamlar, sıfırdan sistem topluyorum. Ryzen 7 9700x işlemci almayı düşünüyorum ve bu işlemciye göre bir sıvı soğutma alacağım. 240mm sıvı soğutmalar yeterli olur mu yoksa 360mm mi almalıyım tamamen kafam karıştı. Maksimum 5 bin tl bütcem var buna ayırabileceğim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Marka ve model önerileri de yapabilirseniz sevinirim. Ben eski bilgisayarımda vs. hep corsair kullandım ve çok memnundum fakat artık markalar arttı ve yeni teknolojiler oluşmaya başladı ve ben bu konuda biraz cahil kaldım :)

360 mm kadar performansı olan çok sağlam bir soğutmadır. 360 mm olması otomatik olarak daha iyi yapmıyor markadan fana, radyatöre, pompa dizaynına, termal macununa kadar bir çok şey etkiliyor.

360 mm kadar performansı olan çok sağlam bir soğutmadır. 360 mm olması otomatik olarak daha iyi yapmıyor markadan fana, radyatöre, pompa dizaynına, termal macununa kadar bir çok şey etkiliyor.
Öneri için teşekkür ederim. Evet sadece 360mm olması iyi yapmıyor dediğiniz gibi etmenler de işin içine girdiğinde kafam allak bullak oldu :D

İncelemesini de atabilirim sitenin birinde 10 üzerinden 10 diğerinde 5 üzerinden 4.5 verdiler. Hem marka kaliteli hem fiyatı çok iyi 3 bin liraya üst seviye sıvı soğutma alıyorsunuz. Alternatif olarak tabii DeepCool, Enermax gibi markaların ürünleri de var ama bu ürün fazlasıyla iyi başkasına bakmaya gerek var mı emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı