Ryzen 7 9800x3D sistem toplama önerisi

m.okan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG B650M-PLUS
RYZEN 5 7500F
INTEL ARC A750
Meslek
Eczacı
Kasa ve ışıklar önemsiz ve bu iki konuda en düşük fiyat olmalı. Ekran kartı olmayacak. Anakart önemli. Bu kriterlere göre sistem önerisi yapabilir misiniz?

Kendi bulduklarımı atayım:

Anakartı bu şekil düşündüm.

Anakart güzel kasayı ATX almanı öneririm. O bütçelerde rajintek ponos MS4 var. Anakartın ATX olduğundan ATX kasa bakman gerek.

Anakart güzel kasayı ATX almanı öneririm. O bütçelerde rajintek ponos MS4 var. Anakartın ATX olduğundan ATX kasa bakman gerek.

Evet fark ettim onu düzenleme yaptım. Kasanın fiyatı güzel duruyor. Kasa ve anakartı bu ikisi seçersem geriye kalan parçalar kalıyor sadece. Bir de bu anakart yerine şunu al daha F/P diyebileceğin bir anakart varsa ona da bakabilirim.

Evet fark ettim onu düzenleme yaptım. Kasanın fiyatı güzel duruyor. Kasa ve anakartı bu ikisi seçersem geriye kalan parçalar kalıyor sadece. Bir de bu anakart yerine şunu al daha F/P diyebileceğin bir anakart varsa ona da bakabilirim.

Bütçen varsa X870e alabileceğin en iyi anakartlardan biridir değişmene gerek yok.

1000W bana fazla geldi ekran kartını ne alacaksın? 1000W istiyorsan da MSI değil de ben olsam FSP alırdım.
Soğutuculardan pek anlamam o yüzden bir şey demiyorum ama RGB'si biraz çirkinmiş :D

1000W bana fazla geldi ekran kartını ne alacaksın? 1000W istiyorsan da MSI değil de ben olsam FSP alırdım.
Soğutuculardan pek anlamam o yüzden bir şey demiyorum ama RGB'si biraz çirkinmiş :D
Ekran kartı 5080 olur büyük ihtimalle. Watt değerlerimizi düşüremiyor ekran kartı şirketleri ondan fazla almak iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı