Ryzen 7 9800x3D ve RTX 4080 Super İçin Monitör Önerisi

Bütçe
10-15Bin

keerme

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar,
Güzel bir PC toplamak istiyorum, her şeyi ayarladım ve seçtim ancak hangi monitörün bu ekran kartını hak edeceğini açıkçası bilemedim. Ama sanırsam 2K bir monitör idealdir diye düşünüyorum. Bütçeyi çok açmak istemem, 10-15Bin TL arası bir monitör önerirseniz sevinirim. Çok hikâye oyunu oynayan biri değilim, daha çok FPS oyunları(Özellik ile Rekabetçi oyunlar CS2,Valorant,Rust vb.) oynuyorum, yani Hz hızları da yüksek olursa, ghosting vs. olmayan bir monitör acayip iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

Not: boyutlar 23",24",24.5",25" olursa sevinirim

Selam dostlar,
Güzel bir PC toplamak istiyorum, her şeyi ayarladım ve seçtim ancak hangi monitörün bu ekran kartını hak edeceğini açıkçası bilemedim. Ama sanırsam 2K bir monitör idealdir diye düşünüyorum. Bütçeyi çok açmak istemem, 10-15bin TL arası bir monitör önerirseniz sevinirim. Çok hikâye oyunu oynayan biri değilim, daha çok FPS oyunları(özellik ile rekabetçi oyunlar CS2, Valorant, Rust vb.) Oynuyorum, yani Hz hızları da yüksek olursa, ghosting vs. olmayan bir monitör acayip iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

Hocam deneyimlemedim hiç ama özellikleri açısından iyi gözüküyor. Daha iyisi vardır muhakkak bu da bir seçenek olabilir.

Hocam deneyimlemedim hiç ama özellikleri açısından iyi gözüküyor. Daha iyisi vardır muhakkak bu da bir seçenek olabilir.
FPS oyunları oynayan kişiler için IPS önermiyorum. Daha iyi renk derinliğine sahip VA paneller daha iyi olacaktır.

1 hafta önce topladım bende 4080 SUPER li.

MSI MAG 274URFW​

Bu monitörden aldım göz atabilirsin, bu ekran kartının hakkı 4K bana kalırsa :D

FPS oyunları oynayan kişiler için IPS önermiyorum. Daha iyi renk derinliğine sahip VA paneller daha iyi olacaktır.

Hocam VA panellerde maalesef ghosting sorunu baş gösteriyor sürekli o yüzden IPS önerisinde bulundum. Düşünceniz için sağ olun.

Hocam iyimiş ama boyutlar çok büyük be.

Mesela hocam? Var mı bildiğiniz.

Bu var.
32 inç olanın incelemesi.

Hocam iyimiş ama boyutlar çok büyük be.

Hocam şöyle diyeyim 1080p için standart 24 inç iken 2K da 27 inç standarttır yani en küçük 2K monitörler bunlar. Ayaklık olarak diyorsanız o konuda bir şey diyemem ama ekran boyutu sabit hatta 32'ye kadar çıkıyor 2K için genellikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı