Ryzen 7 9800x3D ve RTX 4080 Super İçin Monitör Önerisi

Bütçe
10-15Bin
Hocam VA panellerde maalesef ghosting sorunu baş gösteriyor sürekli o yüzden IPS önerisinde bulundum. Düşünceniz için sağ olun.
Hocam bu fiyatlarda Ghosting'in rahatsız edeceğini hatta oyun kalitesini düşüreceğini düşünmüyorum. IPS ile uzun süre oyun oynadığım zaman benim gözlerim çok ağrıyor o yüzden VA tercih edebilir diye söyledim. Ama doğrudur VA panellerde genel bir ghosting var.

Mesela hocam? Var mı bildiğiniz.
Hocam spesifik bir şey söyleyemiyorum maalesef ama sanırım o fiyatlarda VA Panel monitörde yok mecbur IPS geçecek gibi duruyorsunuz.

Tüketiciysen dediğim gibi bunu al.
Eğer productivity ile uğraşıyorsan attığın monitörü alabilirsin.

Tüketiciysen dediğim gibi bunu al.
Eğer productivity ile uğraşıyorsan attığın monitörü alabilirsin.

Ghosthing sorunlarından endişe ediyorum o yüzden Rapid IPS bulmuştum.

Ghosthing sorunlarından endişe ediyorum o yüzden Rapid IPS bulmuştum.

Ghosting sorunu minimal bu monitörde. Kontrastı G274px modelinin 2 katından biraz daha fazla çıkıyor. Quantum dot color desteklediği için renkleri de doygun verebiliyor. Tizen bulunduğu için televizyon olarak da kullanabiliyorsunuz. Kendime de alacaktım ama MiniLED 2K VA monitör bekliyorum. 2-3 tane model var ama pek beğenmiyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bunu. Bu bütçedeki en iyi monitör diyebilirim.

32 inç modelinin incelemesini tekrar bırakayım.
27 inç versiyonunun incelemesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu monitör oldukça popüler olduğu için bolca incelemesi var. Türkçe incelemesini bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ghosting testi.

Desktop Screenshot 2024.12.01 - 01.33.36.55.png

Sözde IPS diye satılan VX2780 modelini nasıl tokatlamış görüyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı