Ryzen 7 ve Sapphire RX 580 Sistem Toplama

görüşlerin ve önerin için teşekkürler
Anakartın RAM hızı düşük en fazla 2900mhz destekliyor ramı ben 3200mhz alma imkanımda var ekran kartına niye o kadar veriyim diyorum işlemci r5 2600 almayı düşünmüyorum r7 planlıyorum ve RAM ve ekran kartında rgb seviyorum hoş oluyor ve r7 2700x'in kutusunda kendi soğutucusu var rgb'li hoşuma gitti o fiyata hem işlemci hem de fanını almak uygun bence

Son düzenleme:
görüşlerin ve önerin için teşekkürler
Anakartın RAM hızı düşük en fazla 2900mhz destekliyor ramı ben 3200mhz alma imkanımda var ekran kartına niye o kadar veriyim diyorum işlemci r5 2600 almayı düşünmüyorum r7 planlıyorum ve RAM ve ekran kartında rgb seviyorum hoş oluyor ve r7 2700x'in kutusunda kendi soğutucusu var rgb'li hoşuma gitti o fiyata hem işlemci hem de fanını almak uygun bence
Oyun için topladığınızı belirttiğiniz için Fiyat/performans sistem önerisinde bulunmaya çalıştım. Sizin için görünüş daha önemliyse kararınıza saygı duyarım.

Oyun için topladığınızı belirttiğiniz için Fiyat/performans sistem önerisinde bulunmaya çalıştım. Sizin için görünüş daha önemliyse kararınıza saygı duyarım.
bu miktarda bir PC toplayınca dış görünüşte biraz güzel olmasını isterim yani cezbetmesi lazım hoş göründüğünde iyi hissettiriyor insanı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı