- Makaleler
- 4
Peki fiyatı çok yüksek olur mu yeni çıkacak APU'nun?@350070 RTX 3060 Mobil 60W (Max-Q) masaüstü RTX 3050 8GB ile aynı performansa sahip.
Peki fiyatı çok yüksek olur mu yeni çıkacak APU'nun?@350070 RTX 3060 Mobil 60W (Max-Q) masaüstü RTX 3050 8GB ile aynı performansa sahip.
Anakart ve DDR5 masrafı da olacağı için pahalı olur.Peki fiyatı çok yüksek olur mu yeni çıkacak APU'nun?
Mesela alırsak diyelim en az 7 yıl rahat gider değil mi?Anakart ve DDR5 masrafı da olacağı için pahalı olur.
Anladım, masaüstü olanı GTX 1650 gücünde olacak diyorlardı.@350070 Ben laptoplarda kullanılacak Phoenix APU'lardan bahsediyordum. Masaütü Raphael işlemcilerin "G" olmayan modellerinde dahili grafik birimi olacak ama bu grafik birimi oyun için yeterli performansta olmayacak. Daha çok multi-media için bulunacak. Fakat daha güçlü dahili grafik birimi bulunduran Ryzen 7000G modellerde gelecek.
Fiyat konusunda bir şey diyemem maalesef.
Olursa çok güzel olur. FSR falan uzun yıllar gider. Bir de en az 6 çekirdek 12 sanal çekirdekli olur.@350070 G serisindeki iGPU GTX 1650'den daha güçlü olur.
@zadnxcom Intel 13. nesil ile de Ryzen 7000'e cevap verecekti 12. nesli onlar da mütevazı bıraktılar diyebiliriz. İki nesil de güzel olacaktır bakalım anakart ve işlemci fiyatları nasıl seyredecek. AMD, DDR5 için ucuz anakart sağlattıramazsa bu sefer Intel zorlayabilir çünkü işlemci fiyatlarını oldukça aşağı çektiler. AMD'nin de Intel kadar hızlı stok üretme/ürettirme kapasitesi yok.
Intel.AMD mi yoksa Intel mi işlemci fiyatlarını aşağı çekti?
Intel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.