Ryzen 7000 ve AM5 Platformu Hakkında Tüm Merak Edilenler

@350070 Ben laptoplarda kullanılacak Phoenix APU'lardan bahsediyordum. Masaütü Raphael işlemcilerin "G" olmayan modellerinde dahili grafik birimi olacak ama bu grafik birimi oyun için yeterli performansta olmayacak. Daha çok multimedya için bulunacak. Fakat daha güçlü dahili grafik birimi bulunduran Ryzen 7000G modellerde gelecek.

Fiyat konusunda bir şey diyemem maalesef.

@350070 Ben laptoplarda kullanılacak Phoenix APU'lardan bahsediyordum. Masaütü Raphael işlemcilerin "G" olmayan modellerinde dahili grafik birimi olacak ama bu grafik birimi oyun için yeterli performansta olmayacak. Daha çok multi-media için bulunacak. Fakat daha güçlü dahili grafik birimi bulunduran Ryzen 7000G modellerde gelecek.

Fiyat konusunda bir şey diyemem maalesef.
Anladım, masaüstü olanı GTX 1650 gücünde olacak diyorlardı.

@zadnxcom Intel 13. nesil ile de Ryzen 7000'e cevap verecekti 12. nesli onlar da mütevazı bıraktılar diyebiliriz. İki nesil de güzel olacaktır bakalım anakart ve işlemci fiyatları nasıl seyredecek. AMD, DDR5 için ucuz anakart sağlattıramazsa bu sefer Intel zorlayabilir çünkü işlemci fiyatlarını oldukça aşağı çektiler. AMD'nin de Intel kadar hızlı stok üretme/ürettirme kapasitesi yok.

AMD mi yoksa Intel mi işlemci fiyatlarını aşağı çekti?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı