Ryzen 7600 X670E Sistem mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

crax1905

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
Corsair CMH64GX5M2B6000Z30
SSD veya HDD modeli
Fury Renegade 2TB No heatsink
Ekran kartı
Onboard
Anakart
MSI C670 Tomahawk
İşlemci
Ryzen 7600
Merhabalar arkadaşlar,

Son 3 haftadır 2 tane mavi ekran hatası aldım. İnceleyip sorun kaynağını teşhis edebilirseniz çok sevinirim.

Aldığım hataların dump dosyaları: Yandex

Sistemim:
Windows 10.
Ryzen 7600.
32*2 64 GB DDR5 Corsair Vengeance RAM.
Ekran kartı onboard.
MSI X670E Tomahawk Anakart.
Kingston Fury Renegade 2TB SSD.

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• crysta1.png
    crysta1.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 27
Sorun gözükmüyor hocam muhtemelen driver kaynaklı idi. Yine mavi ekran alırsanız etiketlersiniz.
Çok teşekkürler hocam, iyi geceler dilerim.

@GFYT Hocam tekrar merhabalar. Az önce PC'yi kapatırken yine mavi ekran aldım, yardımcı olur musunuz? Güncel hatanın Yandex'teki ismi: 061124-8812-01

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam, iyi geceler dilerim.

@GFYT hocam tekrar merhaba. Az önce PC'yi kapatırken yine mavi ekran aldım, yardımcı olur musunuz? Güncel hatanın Yandex'teki ismi: 061124-8812-01

Yukarıda belirtmişim yine söyleyeyim. Memtest86 ile RAM'leri test etmen lazım. RAM kaynaklı duruyor hata. Hatta imkanın varsa başka bir RAM ile test et bilgisayarı bir süre.

Yukarıda belirtmişim yine söyleyeyim. Memtest86 ile RAM'leri test etmen lazım. RAM kaynaklı duruyor hata. Hatta imkanın varsa başka bir RAM ile test et bilgisayarı bir süre.
Az sonra teste başlıyorum hocam, artık ne zaman biterse sonucu sizle paylaşırım. Tekrar teşekkürler.

Az sonra teste başlıyorum hocam, artık ne zaman biterse sonucu sizle paylaşırım. Tekrar teşekkürler.

Şunu da belirteyim bazı durumlarda Memtest86 bulamıyor sorunu. Hani sorun çıkmasa bile imkanın varsa farklı RAM ile dene bilgisayarı bir müddet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı