Ryzen 7800x3D ve 4070 Ti için PSU önerisi

Öneren yardım eden herkese teşekkürler arkadaşlar, FSP ile Corsair arasında bir karar verip ikisinden birini alacağım.

Hydro G PRO da bulunan korumalar bunlar
Tam korumalar: Ocp, ovp, SCP, opp, OTP.
Corsair'de bulunan korumalar bunlarmış fcc, ıces, CE, ul, cul, rcm, tüv, cb, CCC, bsmı, EAC, rohs, weee, kc.

Yüksek güç (opp), yüksek akım ( ocp), gerilim (OVP/UVP), yüksek sıcaklık (OTP), kısa devre (SCP)

750 watt bronz besleme problemi olabilir önerilen PSU 750 watt ve Gold versiyon almak daha mantıklı biraz daha ucuz istiyorsanız 80+ Gold FSP öneren arkadaşınki de alınabilir.

Besleme problemi falan olmaz, bronz Gold veya titanyum sadece verimlilik sertifikası güç tüketimiyle alakalı şeyler. Önemli olan PSU'ların iç aksanları ve korumaları.

Tam istediğim gibi teşekkürler hocam, yaklaşık 2000TL daha uygun olan diğer arkadaşın attığı NZXT model güç kaynağı yerine bunu almak gerçekten mantıklı mıdır?

Bu ne kadar vermek istediğinize bağlı, NXTZ işinizi görür ama diğer paylaşılanlar daha kaliteli bütçeniz varken onlardan alsanız daha iyi olur.

Besleme problemi falan olmaz, bronz Gold veya titanyum sadece verimlilik sertifikası güç tüketimiyle alakalı şeyler. Önemli olan PSU'ların iç aksanları ve korumaları.

Bu ne kadar vermek istediğinize bağlı, nxtz işinizi görür ama diğer paylaşılanlar daha kaliteli bütçeniz varken onlardan alsanız daha iyi olur.

Anladım teşekkürler, böyle bir sisteme gücü veren bileşenin kaliteli olması çok önemli bu yüzden FSP veya Corsair düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz veya başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz

4070ti her psu ile uyumlumu acaba.Ekran kartını almayı düşünüyorum ama benim psu ile uyumlu değil 16 pin ile bağlanıyor sanırım 6+2pin vs birşeyler söz konusu ama hakkında hiç bir bilgim yok sen biliyorsan yardımcı olabilir misin hocam

4070 Ti her PSU ile uyumlu mu acaba? Ekran kartını almayı düşünüyorum ama benim PSU ile uyumlu değil 16 pin ile bağlanıyor sanırım 6+2pin vs bir şeyler söz konusu ama hakkında hiçbir bilgim yok sen biliyorsan yardımcı olabilir misin hocam.

Ekran kartının yanında gelen dönüştürücü ile çalıştırabiliyorsun diye biliyorum.
Daha ayrıntılı bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bu linkteki Msi A850G güç kaynağı nasıldır peki, atx 3.0 için araraki fark değer mi

Arkadaşlar MSI cashback indirimini de hesaba katarak A850G ATX 3.0 PSU Amazon üzerinden aldım. 600TL cashback ile beraber 4298TL'ye geldi. Umarım doğru karar vermişimdir.
Doğru karar, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı