Ryzen 7950X - RTX 4070 Ti sistem Render alırken kapaniyor

hhnov123

Centipat
Arkadaşlar PC UPS'e bagli. 3DS Max'da render alirken test render fark etmez PC kapaniyor. Her defasinda olmuyor yani ara sira oluyor. Sistemim guclu. Ryzen 7950X - RTX 4070 Ti'dan bahsediyorum. İslemci performansini 99% yaptim sicaklik bayağı indi amma yine kapandi. Kapanan zaman UPS sinyal veriyor.

Kullanılan voltaj, sıcaklık ya da PSU sorun çıkartıyor olabilir. Ryzen Master'dan bir ayar çekin işlemciye, yüksek ihtimalle düzelir.

Kullanılan voltaj, sıcaklık ya da PSU sorun çıkartıyor olabilir. Ryzen Master'dan bir ayar çekin işlemciye, yüksek ihtimalle düzelir.
Pc 1 ay once topladim. Magazada montaj yapan usta soyledi ki bunlarda termal macun kendisinde oluyor. 360 lik sivi sogutma var uzerinde. Psu 1000w. Psu bence gayet yeterli. Ups 1050w yani normalde elektrik gecmediyi surece ups-in aparmasi gerek.

Pc 1 ay once topladim. Magazada montaj yapan usta soyledi ki bunlarda termal macun kendisinde oluyor. 360 lik sivi sogutma var uzerinde. Psu 1000w. Psu bence gayet yeterli. Ups 1050w yani normalde elektrik gecmediyi surece ups-in aparmasi gerek.
Arkadaslar bi cozum yok mu ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…