Ryzen 9 3950X ve RTX 2080 Ti Sistem Toplama

Alınca sistem resimlerini atarsanız çok güzel olur. Açıkçası PSU olarak ben en düşük Seasonic Focus Plus 850W görmek isterdim. Evga G3 850W falan da güzel olurdu.
Alınca sistem resimlerini atarsanız çok güzel olur. Açıkçası PSU olarak ben en düşük Seasonic Focus Plus 850W görmek isterdim. Evga G3 850W falan da güzel olurdu.

@BurakBCGİ Gelirinizi sorduğuma göre gelmeyeni yazacak haliniz yok. Yazmak istemiyorum diyebilirsiniz. Açıklayıcı oldu yinede teşekkür ederim.
yanlış anlamayın yazmak istememe değilde şimdi ayıpmı olur ki düşüncesi ile yazmadım. Ama şöyle söylüyüm sağlam bir karakter tasarımcının yurt dısında geliri 10-15 bin dolar, Türkiye de 5-10 bin tl. bu freelance işlere göre 15 20 ye de çıkıyor bazen.
MSI MEG X570 GODLIKE AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4800MHz (O.C.) M.2 USB 3.2 Anakart MESELA ?
bunun fiyatıda 5500 be

İsterseniz olur tabii ama benim aklımda MEG X570 ACE vardı, fiyatı 2700 lira, MPG Gaming Pro Carbon ile arasında 700-800 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…