Ryzen 9 3950X ve RTX 2080 Ti Sistem Toplama

hayali post atıyorsun diyen adama hayal ile gerçek arasındaki farkı anlatıyorum.

önerin varmı sistemi henüz almadım.
Sistemi henüz almadıysan sana şöyle bir uyarıda bulunayım aynı sistemin i7-9700k'lı haline sahip ekran kartını kasaya . sokmak için sıvı soğutmanın radiatorunu biraz hırpalıyorsun haberin olsun

Merhaba, hocam sistemi toplamadiysaniz eğer, kesinlikle bu sisteme corsair psu kullanin farki hissedeceksiniz, corsair in dışındaki bütün psu lar benim gözümde 2.sinif psu dur, cooler master, gigabayt, xiamatek ve corsair ürünlerini kullanan biri olarak söylüyorum takdir sizindir, ayrica ramlerinizide gskill in ryzen için özel optimize ettiği neo z 3600 mhz cl16 ile degismenizde fayda olacaktir.

Corsair hx850i kullanmaktayım. Ramler de gskill trident z Neo 32gblik, Ryzen 9 3950X ve 2080Ti Lightning z ile bana mısın demiyor.

Son düzenleme:
Merhaba, hocam sistemi toplamadiysaniz eğer, kesinlikle bu sisteme corsair psu kullanin farki hissedeceksiniz, corsair in dışındaki bütün psu lar benim gözümde 2.sinif psu dur, cooler master, gigabayt, xiamatek ve corsair ürünlerini kullanan biri olarak söylüyorum takdir sizindir, ayrica ramlerinizide gskill in ryzen için özel optimize ettiği neo z 3600 mhz cl16 ile degismenizde fayda olacaktir.

Demek ki Be Quiet kullanmadınız hiç!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı