Ryzen 9 3950X ve RTX 2080 Ti Sistem Toplama

Size bir tavsiyem olacak. Eğer CF destekli oyun ve programları kullanıyorsanız, ki çoğu AAA oyun destekliyor, ve RTX ile işiniz yoksa ikinci el Vega 64'lerle CF yapın. Hem çok daha ucuza almış olursunuz hem de performans olarak çok az bir artış olur. Dezavantajı en az 850W PSU gerekir bunun için.

Vay arkadaş hayattan soğudum benim alacağım komple sistemin parasına adam belki bir tane bileşenine vericek o parayı zâlım hayat şin esprisi tabiki hayırlı olsun.

hocam 3950x beklıyorum. bu ay çıkacak dendi ama bakalım hayırlısı.
Vay arkadaş hayattan soğudum benim alacağım komple sistemin parasına adam belki bir tane bileşenine vericek o parayı zâlım hayat şin esprisi tabiki hayırlı olsun.
eyvallah, nasip hocam bu işler. bir yıl önce 2 mılyarlık pc yı bıle alacak durumum yoktu şimdi böyle bir sistem topluyorum elhamdülillah. Allah zamanla kime ne nasip eder bilinmez belki size daha iyisi nasip olur, ki inşaAllah

295x2=590 elektiriğe %15 zam geldi dostum . Onu geçtin elektirigimizin büyük bir bölümünü doğalgaz ile ürettiğimiz için doğalgaza zam gelirse bidaha zam gelir. Aman CF vega evi yer .

İnşallah diyelim bu arada tekrar hayırlı olsun.

Bu ne kibir kardeş.

Ram Gskill Trident Z Neo 2x16 3600mhz şeklinde tercih edebilirsin. Ben bunu aldım. Ürün kodu F4-3600C16D-32GTZNC

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…