Ryzen 9 5900HX vs Intel i7 13700H

ExceptionalPath

Kilopat
Tanıdığım birisi laptop alacak seçtiği ürünler arasında bu tarzda seçenekler var bütçesi de 40 bin civarı, hangi işlemci daha güçlü?

Babasını ikna etme amaçlı MediaMarkt gibi yerlerden almasının daha kolay olacağını söylüyor.

Elde bu seçenekler var daha iyisini önerebilirsiniz veya hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilirsiniz.

Alacak ise HP Victus olanını alsın ama RAM eklemesi yapması gerekebilir. 16 GB RAM gelecekte kötü olacaktır. Ya da daha fazla RAM olan ve aynı özelliklere sahip başka bir bilgisayar bulabilir. Ayrıca İtopya'ya da bir bakmasını tavsiye edin. Ya da Teknosa. Fark etmez.

Alacak ise HP Victus olanını alsın ama RAM eklemesi yapması gerekebilir. 16 GB RAM gelecekte kötü olacaktır. Ya da daha fazla RAM olan ve aynı özelliklere sahip başka bir bilgisayar bulabilir. Ayrıca İtopya'ya da bir bakmasını tavsiye edin. Ya da Teknosa. Fark etmez.

Monster Abra fiyatına göre iyi gibi de alınır mı? Monster hakkında ne diyorsunuz.
Diğer 32 GB RAM'li modelleri seçtim hep.

Laptopların bu kasaları nasıl bilmiyorum hiç ama.

Monster Abra fiyatına göre iyi gibi de alınır mı? Monster hakkında ne diyorsunuz.
Diğer 32 GB RAM'li modelleri seçtim hep.

Laptopların bu kasaları nasıl bilmiyorum hiç ama.

Monster almanızı tavsiye etmem. Fiyatı uygun ancak çok kalitesiz bir anakartı ve kasası var.

Ve ayrıca en üstteki HP Victus güzel ekran kartı falan var. Depolama alanıda güzel. Bence en üsttekini alsın ve RAM eklemesi yapsın. Çok daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı