NVIDIA istersen! Oyun için!
AMD istersen! Oyun için!
Alttakine 38k verilmez. Aynı fiyata R5 7600 7900 GRE sistem var.
Peki R5 7600X vs R9 5900X araştirdigimda büyük fark görüyorum ve ben mobil tabanlı bır oyun daha oynuyorum ondan dolayı R9'u bana çok önerdiler.
O attıklarına 47 bin çok gibi.
GRE tabii ki daha iyi, ama NVIDIA alternatifi olarak önerdim çünkü yayın yapacağını söyledi.
5900X daha çok çoklu çekirdek gerektiren işlerde iyi, ama ona ihtiyacın yoksa 7600X oyunlarda daha iyi performans gösterir.
O attıklarına 47 bin çok gibi.
GRE tabii ki daha iyi, ama NVIDIA alternatifi olarak önerdim çünkü yayın yapacağını söyledi.
Yani bı mobil tabanlı oyun oynuyorum onda çekirdek sayısı önemli R9 almayı düşünüyordum fakat sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var gibiO attıklarına 47 bin çok gibi.
5900X daha çok çoklu çekirdek gerektiren işlerde iyi, ama ona ihtiyacın yoksa 7600X oyunlarda daha iyi performans gösterir.
Ne 47'si? Olum sistem 10k zam yemiş. Aloooooooooooo.
GRE 4070 Super'den daha güçlü bir karttır, 4070 Ti Super'le kapışır ancak Ti Super daha iyidir. Hayli hayli isini gorecektir yayın acılacak diye illa NVIDIA'ya gerek yok GRE gibi bir ekran kartı varken ayrıca 5 6 yıl sonra 4070 stock hali super olmayan şekilde kullanılmayacaktır aynı 3070 stock gibi herkes AMD RX 6000 serisine yöneldi şu anda.
O sisteme verilmez normal 4070 illa yayın açacak diye NVIDIA şart değil.
Nvidiayı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok gre çok daha mantıklı.Zaten yayın açsın diye NVIDIA önermedim ki ben önerdiğimde 38K idi. Ama evet 48K verilmez. Ama yayın çok ön planda ise NVIDIA daha mantıklı.
Nvidiayı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok gre çok daha mantıklı.Yayın açacağını söylemiş adam, ben de biliyorum GRE'nin 4070 Super'den daha iyi olduğunu.
NVIDIA'yı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok GRE çok daha mantıklı.
NVIDIA'yı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok GRE çok daha mantıklı.
Beyler şu soruyu da bı cevaplasanizYani bı mobil tabanlı oyun oynuyorum onda çekirdek sayısı önemli R9 almayı düşünüyordum fakat sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.