Ryzen 9 5900X RTX4060 sistem alınır mı?

O attıklarına 47 bin çok gibi.

Alttakine 38k verilmez. Aynı fiyata R5 7600 7900 GRE sistem var.

GRE tabii ki daha iyi, ama NVIDIA alternatifi olarak önerdim çünkü yayın yapacağını söyledi.

Peki R5 7600X vs R9 5900X araştirdigimda büyük fark görüyorum ve ben mobil tabanlı bır oyun daha oynuyorum ondan dolayı R9'u bana çok önerdiler.

5900X daha çok çoklu çekirdek gerektiren işlerde iyi, ama ona ihtiyacın yoksa 7600X oyunlarda daha iyi performans gösterir.

GRE tabii ki daha iyi, ama NVIDIA alternatifi olarak önerdim çünkü yayın yapacağını söyledi.

5900X daha çok çoklu çekirdek gerektiren işlerde iyi, ama ona ihtiyacın yoksa 7600X oyunlarda daha iyi performans gösterir.

Ne 47'si? Olum sistem 10K zam yemiş. ALOOOOOOOOOOOO.

Dosya Ekleri

• 1724661387001.png
    1724661387001.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 23

GRE 4070 Super'den daha güçlü bir karttır, 4070 Ti Super'le kapışır ancak Ti Super daha iyidir. Hayli hayli isini gorecektir yayın acılacak diye illa NVIDIA'ya gerek yok GRE gibi bir ekran kartı varken ayrıca 5 6 yıl sonra GRE hala işini görür ancak 4070 stock hali super olmayan hali stock şekliyle kullanılmayacaktır yani kullanılırda daha performanslı ekran kartları olduğundan önerilmeyecektir. Aynı 3070 stock gibi herkes AMD RX 6000 serisine yöneldi şu anda.

Yani bı mobil tabanlı oyun oynuyorum onda çekirdek sayısı önemli R9 almayı düşünüyordum fakat sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var gibi

GRE 4070 Super'den daha güçlü bir karttır, 4070 Ti Super'le kapışır ancak Ti Super daha iyidir. Hayli hayli isini gorecektir yayın acılacak diye illa NVIDIA'ya gerek yok GRE gibi bir ekran kartı varken ayrıca 5 6 yıl sonra 4070 stock hali super olmayan şekilde kullanılmayacaktır aynı 3070 stock gibi herkes AMD RX 6000 serisine yöneldi şu anda.

Yayın açacağını söylemiş adam, ben de biliyorum GRE'nin 4070 Super'den daha iyi olduğunu.

Zaten yayın açsın diye NVIDIA önermedim ki ben önerdiğimde 38K idi. Ama evet 48K verilmez. Ama yayın çok ön planda ise NVIDIA daha mantıklı.
Nvidiayı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok gre çok daha mantıklı.
Yayın açacağını söylemiş adam, ben de biliyorum GRE'nin 4070 Super'den daha iyi olduğunu.
Nvidiayı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok gre çok daha mantıklı.

NVIDIA'yı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok GRE çok daha mantıklı.

NVIDIA'yı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok GRE çok daha mantıklı.

5 6 yıl sonra 4070 stock haliyle 7900 GRE'yle aynı performansı gösterecek midir sizce :D?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı