Ryzen 9 5900X RTX4060 sistem alınır mı?

Peki AMD işlemcili bir sistem atsanız ona da baksam lütfen mümkünse 40kyi geçmesin.

Çoklu çekirdeğe ihtiyacın var dediğin için 13400/14400F'in de 10 çekirdek olduğu için önerdiler.

Reis yayın yapmak için minimum 8 çekirdekli bir işlemci gerekiyor öyle yaparsak RTX 4060Ti´lara kadar inmemiz gerekir.
Kral sizi anliyorumda yani illa 4070 li bı kasa yapmazsanız yayın performansı konusunda bı sıkıntı olurmu

Kral sizi anliyorumda yani illa 4070'li bir kasa yapmazsanız yayın performansı konusunda bir sıkıntı olur mu?

R9 işlemciye o kadar para dökmeye hazırdınız bir anda düştünüz sanki attığım sisteme bakabilirsiniz ancak 44K. İlla hepsi ekran kartı NVIDIA olsun diyorsan önerim odur.

R9 işlemciye o kadar para dökmeye hazırdınız bir anda düştünüz sanki attığım sisteme bakabilirsiniz ancak 44K. İlla hepsi ekran kartı NVIDIA olsun diyorsan önerim odur.
:OPTIMA-4070SUPER / INTEL i5-14400F / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli

Reis yukarıda önerdiğim 13400F ve RX 7900GRE´de rahatlıkla yayın yaparsın.
Peki onla karşılaştırabileceginiz bı AMD işlemcili 4060 ti li bı kasa varsa ikisi arasında seçim yapcam

Kral şimdi ben burdaki bütün önerileri okuyorum bakiyorum

Peki onunla karşılaştırabileceginiz bir AMD işlemcili 4060 Ti'li bir kasa varsa ikisi arasında seçim yapacağım.

Dostum sen bizimle dalgamı geciyorsun yayın yapacağım diyorsun. Intel al işlemciyi ekran kartı yayın yapacaksan illa NVIDIA olsun diyorsan attığım sistemi alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…