Ryzen 9 7900x3D sistem Valorant'ta düsük FPS veriyor

Hocam şöyle.
Denetim masası>güç seçenekleri>orada yüksek performans seçeneği olmalı ek planları göster de falan eğer yok ise>güç planı oluştur>yüksek performansı seçin ve tamamlayın.

Hocam şimdi oyuna girdim bir şey denedim ben canlıyken 400-500 FPS ben ölüp başkasını izlerken 700-800 FPS.

Yani eskisine göre artış oldu değil mi hocam.

Hocam birkaç performans daha ayarı var onları yaparsanız iyi olur en önemlisi ise ekran kartı ayarları hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan performans ayarı yaparsanız çok fazla artış olur zor değil internetten izleyerek yapabilirsiniz performans ayarınızı.

Hocam birkaç performans daha ayarı var onları yaparsanız iyi olur en önemlisi ise ekran kartı ayarları hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan performans ayarı yaparsanız çok fazla artış olur zor değil internetten izleyerek yapabilirsiniz performans ayarınızı.

Daha iyi oldu gibi ama yine 500 az değil mi hocam ya.Bir sorun olmalı.

Daha iyi oldu gibi ama yine 500 az değil mi hocam ya. Bir sorun olmalı.

Hocam evet bir sorun olabilir sistemde yeni bana sorarsanız kesinlikle bir açık var yani şöyle bir driver eksik veyahut BIOS ayarından bir ayar yapılması lazım performansınızıda arttıracak bir ayar o eksik bir şeyler eksik ama tam hakim olamadığım için net bir şey söyleyemiyorum işlemci ile ilgili ayarlarınızı yaptınız mı? CS veya Valorant değil de başka bir oyunda denediniz mi şöyle FPS türü değil de daha çok açık dünya gibi. Denediyseniz onda nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı