Ryzen 9 7950x3D - RTX 4070 Ti Super 16 GB sisteme güç kaynağı önerisi

arthor

Decapat
Daha fazla  
Power için 10k civarı bir bütçem var, hangisi kaliteli ve iyi besler? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de RAM düşünüyorum 2X 32 GB olacak şekilde işlemcimle uyumlu olacak bildiğiniz sağlam bir marka var mıdır aklınızda görselde paylaştığım RAM nasıldır işlemcimle uyumlu çalışırmı?

.

O kadar fazla harcamana gerek yok. Bende de 4070 ti süper var 850w ile kullanıyorum.
1000w istiyorsanız buyrun.
İncelemesini bırakıyorum.

Son düzenleme:
İleride sistem değişimi için 1000 1250W gibi bir Power gerekmezmi 5000 serisi yakında geliyor sonuçta yeni bir ekran kartına geçerken Power değişmekte istemiyorum o yüzden biraz pahalı bütçe belirttim.

1000W önerdim. İncelemesinede bakabilirsiniz. Marka kötü olabilir ama ürün üst seviye.
Markası kaliteli 1200W olsun benim olsun diyorsanız. :D

Desktop Screenshot 2024.08.13 - 15.21.50.77.png

Son düzenleme:
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için, markaya çok dikkat ediyorum, tanınmamış veya yeni çıkmış markalara pek güvenemiyorum, o yüzden galiba son attığınızı alacağım, tekrardan teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için markaya çok dikkat ediyorum tanınmamış veya yeni çıkmış markalara pek güvenemiyorum o yüzden galiba son attığınızı alacağım tektardan teşekkürler.

Rica ederim. Bende de aynı alerjik durum var. 100 bin TL'lik ürün olsa bile markası kötüyse alasım gelmiyor. NZXT dünyaca bilindik kaliteli bir markadır. Kasa, güç kaynağı ve fan gibi çeşitli ürünleri var. Korkunuz olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı