Ryzen İşlemci Sorunları

TheMatrixHasYou

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı kullanıcıların yazdıklarına baktım. Ryzen işlemci kullanan arkadaşlardan bazıları acayip takılma, GPU kullanımı düşmesi gibi sorunlar yaşamışlar. Ryzen işlemci kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Durum nedir ?

Arkadaşlar bazı kullanıcıların yazdıklarına baktım. Ryzen işlemci kullanan arkadaşlardan bazıları acayip takılma, GPU kullanımı düşmesi gibi sorunlar yaşamışlar. Ryzen işlemci kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Durum nedir ?
Benim bir sıkıntım yok. AMD Ryzen 5 1600 kullanıyorum stok soğutucu ile en fazla 50 derece gördüm. 4.0 GHz OC ile kullanıyorum.

SM-A510F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Msı X370 Carbon gaming Pro modeli anakartım ile ryzen 1600 işlemcisini kullanmaktayım bios Son güncellemesi yapılmış. Olup Ryzen işlemciyle %100 uyumlu Gskill 3000 mhz 8gb Ram kullanmaktayım. windows 10 pro 64 bit işletim sistemi ile güncel driver bütün update ler yapılmış bir şekilde , Ekran kartım asus gtx 970 4gb strix modeli Online olarak oynadığım bf1 ve titanfal2 var Bu oyunlarda oynıyanlar varsa bilirler bölge ele geçirilken bayraklar yer değiştirdiği zaman anlık 3-4 saniye kadar ekran donuyor sonra tekrar düzeliyor . Herşeyi denedim format dahil başka diske kurmasından tutundan Overclock bile denedim %15 e kadar hiç bir değişiklik olmadı Titanfal 2 de ise yarım saat 45 dk da bir oyun kitleniyor pc Reset atmak zorunda kalıyorum Alt tab calısıyor ancak Arka plana geçemiyorum. Ya oturumu kapat demem gerekiyor Yada reset atmam gerekiyor Bunun dışında Online oyun Hariç Hiç bir oyunda takılma yaşamıyorum. Genelde Online oyunlarda problemim var. İnternet Hızım 100 mbit Hız testinde 87 civarı alıyorum alt yapı sebebiyle Ping sürem 30 ile 60 arasında değişiyor Girdiğim saate göre
Önceden i7 3770 ile bu oyunda böyle bir kitlenme hiç yaşamadım. Ryzen da neden takıldığını henüz çözemedim. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı