Ryzen R7 ve B350 Tomahawk Arctic Overclock Denemeleri

Phenoxy Ethanol

Decapat
Aşağıdaki değerleri görüyorsunuz sizce nasıl ? Daha acemiyim bu konularda. Core Ratio olarak ilk başta 36.00 değerlerini girdim fakat Windows üzerinde ve CPU-Z üzerinde 3400 Mhz olarak göstermişti. Ben de tekrar overclocklayıp 37.00 değerini girdim. AIDA64 üzerinde bu sonuçları aldım. Umarım bir problem yoktur. Soğutucum stok soğutucu. Maksimum gördüğüm sıcaklık değeri 65.63 derece.

Dosya Ekleri

• stabilitytest.png
    stabilitytest.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 269
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemlerimiz neredeyse aynı, bende bir kaç oc işlemi denedim. Sıcaklığı kontrol ederken birden fırlayıp düştüğünü görünce korktum, hemen her şeyi defaulta aldım :D
Sizde denemelisiniz bence. Şuan performans olarak test edemedim fakat arttığını kesinlikle düşünüyorum. Eğer ani sıcaklık yükselmesi benchmarkta oluyorsa problem yok. En az beş dakika çalıştırıp çıkabildiği en yüksek sıcaklığa çıkarmalısınız. Eğer 70 dereceyi geçerse durdurun. Çünkü sağlıklı sıcaklıklar değil 70 derece üstü. Eğer düşünüp denerseniz şimdiden başarılar.

Sizde denemelisiniz bence. Şuan performans olarak test edemedim fakat arttığını kesinlikle düşünüyorum. Eğer ani sıcaklık yükselmesi benchmarkta oluyorsa problem yok. En az beş dakika çalıştırıp çıkabildiği en yüksek sıcaklığa çıkarmalısınız. Eğer 70 dereceyi geçerse durdurun. Çünkü sağlıklı sıcaklıklar değil 70 derece üstü. Eğer düşünüp denerseniz şimdiden başarılar.
Şuanki performansından memnunum, OC konusunda tecrübesizim bilgili birini bulursam sıvı soğutma alıp düşünebilirim. Ama şuanlık hem bilgisizlikten hem de maddi problemlerden dolayı korksam daha iyi :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı