Sıkıntı çıkmaz. R5 2600 stok fan ve G.Skill RipjawS 2x8 RAM'lerimi 3000 MHz'de çalıştırıyorum bir problem yok.
Anakart modeliniz nedir ben de 3200 alıp O civarlarda kullanmak istiyorum. Ryzen 5 2600 stock fan ile.Sıkıntı çıkmaz. R5 2600 stok fan ve G.Skill RipjawS 2x8 RAM'lerimi 3000 MHz'de çalıştırıyorum bir problem yok.
Teşekkürler [emoji1] Bazı bilgili arkadaşlar frekansı arttırmak stabiliteyi bozabilir fazla MHz artırmaya gerek yok tarzında yorumlar yapmışlar da, o yüzden soruyorum [emoji16]Sistemini rahatlatır Ryzen işlemci yüksek frekanslı ram'lerde daha performanslı çalışır. Ramlerin 3200mhz ve sen frekans düşürsem mi diyorsunMillet frekansı yüksek diye alıyor onları. İçin rahat olsun
3200 alacaksaniz Gskill FlareX alabilirsiniz. Tek bir dokunuşla 3200 de çalışıyor. Ben kullanıyorum.Anakart modeliniz nedir ben de 3200 alıp O civarlarda kullanmak istiyorum. Ryzen 5 2600 stock fan ile.
MSI B350 PC MateAnakart modeliniz nedir? Ben de 3200 alıp O civarlarda kullanmak istiyorum Ryzen 5 2600 stock fan ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.