Ryzen sistemdeki kablolama nasıl?

Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
Arkadaşlar sonunda tüm parçalarım geldi. (RAM hariç.) Bende dayanamadım montajı yaptım hayatım da ilk defa masaüstü bilgisayar montajladım sizce nasıl olmuş? Bir de anakartı takarken çok uğraştım. Braketin tellerini büktüm en son. Tak çıkar, tak çıkar yaparken altı biraz sürttü, biraz çarptı anakart. Sizce bir şey olmuş mudur? Baktığım da eğik pin, kopuk pin ve herhangibir darbe, çizik falan yoktu.

Dosya Ekleri

• IMG_20210211_225427.jpg
    IMG_20210211_225427.jpg
    185,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20210211_230217.jpg
    IMG_20210211_230217.jpg
    167,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210211_230230.jpg
    IMG_20210211_230230.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Kablolamayı yapmak için estetik algısının olması yeterli, yeteneğe veya bilgiye gerek yok. Açık fikrimi istiyorsan çok daha iyi yapabilecekken sıvamışsın diyebilirim. Kabloları geçirmek için pek çok farklı seçenek varken en çok görünen yerleri seçmişsin.

Arkadaşlar sonunda tüm parçalarım geldi. (RAM hariç.) Bende dayanamadım montajı yaptım hayatım da ilk defa masaüstü bilgisayar montajladım sizce nasıl olmuş? Bir de anakartı takarken çok uğraştım. Braketin tellerini büktüm en son. Tak çıkar, tak çıkar yaparken altı biraz sürttü, biraz çarptı anakart. Sizce bir şey olmuş mudur? Baktığım da eğik pin, kopuk pin ve herhangibir darbe, çizik falan yoktu.
@Samotne Ciasteczka @TÇB @RPM
Alttan en üste götürdüğünüz sarı olan ve CPU'yu besleyen kablonun üstteki girişten çıkması gerekmiyor mu yoksa kasada mı yok?

Hocam kabloyu ne kadar da zorlasam yetişmedi sadece alttan yetişti.

Kasa çok büyük de değil. Oraya ekran kartı takacaksınız daha. Sorun çıkarabilir.

Yok hocam APU sistem aldım. Ekran kartı takmayacağım. Dediğiniz gibi sağ üstten kabloyu çekmeyi denedim ama yetişmedi. Zaten daha ilk defa montaj yaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı