Ryzen vs İntel

Sen de .... israfısın diyelim o zaman. Varsayım ile 10 sene dedik (mış miş eklerinin türkçedeki kullanımını bilmiyor musun öğretmenin kim senin eğitim sistemi bu kadar işte) anlamadı isen beyin cerrahı müdahele etmesi gerekiyor.

İnsanların fikirlerini eleştirebilirsiniz hatta içine biraz da "geyik muhabbeti" ekleyebilirsiniz ama hiçbir insanın direkt kendisiyle dalga geçemezsiniz. Herkes benim gibi değil sizi çekmez. Büyük ihtimal arkadaş ceza alacak ama burada kesinlikle suçlunun siz olduğunu düşünüyorum. Moderatörler beni de banlayabilirler bu mesaj yüzünden ama kendinizi düzeltmeniz için bu mesajı yazmayı gerek gördüm.

Sende de anlatım bozukluğu var. Özneler kayıp bu nedenle bazı ithamların kime gittiği belli değil.
Büyük ihtimal arkadaş ceza alacaktan kastınız ben isem arkadaşın mesajı 9 saattir yayında demek ki bu tür mesajlar normal. O zaman benim de normal.

Şaka maka saat 1 de veli toplantısı var bir eğitimci olacak çocuklara bol bol hikaye okutun anlattırın diye tüm velilere tembihleyeceğim ki bu tür bireyler çoğalmasın.

@Maiar nickli arkadaş bir başka konuda da benim için "takmayın şunu, ne dediğini bilmiyor" tarzı şeyler söylemişti. O yüzden böyle bir şey yazmayı uygun gördüm. Mesajınızda "la" şeklinde kaba bir tabir vardı. Onu kaldırmasaydınız dediğimi anlardınız.

Ayrıca umarım bilişim öğretmeni filan değilsinizdir. Türkçe alanında öğrencilerinizi iyi eğiteceğiniz konusunda bir kaygım yok. Ama eğer bilişimci iseniz vay o çocukların haline...

@Silinen üye1 1080P'de Ryzen daha da stabil olacak ama İntel'in yine bir adım gerisinde olur ama bu Ryzen almamak için bir neden olmamalı bence. Ryzen işlemciler alınabilir modeller. Ryzen 5-3 modelleriyle piyasa daha da canlanacak.

ryzen alırsam beni kaç yıl götürür intel alırsam kaç yıl ?

İleride oyunların çoklu çekirdek performansına önem vereceğini söyleyenler var. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…