Ryzen vs İntel

Hahaha ben de RGB'ye bayiliyorum. Hocam şık ve RGB istiyorsaniz Thermaltake C22 Snow'a bakin. Full RGB :) ve cok pahali degil. Zalman Z9 Neo'da cok hos ama RGB yok ama ben Zalman Z9 Neo'ya bayiliyorum :).
ona da bakmıştım ama p7 c1 ayrı bir hoşuma gitti Koluma takıp gezdiresim var kasayı :D

@Lactuca Yok hocam ben sistem toplamayacagim ki para ne gezer :D? O 4365 TL sistem toplama konusu arkadasim icindi ona topladim alacak da ekrak karti ve kasa stoklarda kalmadi bekliyor :). Zaten daha bekleyecek gibi Ryzen alacak o da anakart cesitlerini bekliyor.
Yok ben bu HD4650'den kurtulamam :D. No money no moneyyy :).

@Lactuca Yok hocam ben sistem toplamayacagim ki para ne gezer :D? O 4365 TL sistem toplama konusu arkadasim icindi ona topladim alacak da ekrak karti ve kasa stoklarda kalmadi bekliyor :). Zaten daha bekleyecek gibi Ryzen alacak o da anakart cesitlerini bekliyor.
Yaza Çıkacak AMD ekran kartları kaç tl olur ?

Benim ekran kartında GT9500 LoL de sabit 05 FPS alıyorum..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı