- Makaleler
- 7
Tamam cekiliyorum hocam benimki bir gun gelip sizinkinin elini opsun
.
İnsanları fanboy olarak etiketleyip, mesajınızı AMD boş, intel alın diye bitirmek?
Ban yemeyi göze alarak bunu yazıyorum, ban yersem kimseye suç atmam tamamen benimdir sorumluluk. En ufak bir kanıt gösteremeden koskoca AMD'ye boş demek ?
Bence sizin varlığınız gereksiz. Boşuna oksijen tüketiyorsunuz. Geleceği görür gibi çoklu çekirdek performansını 10 yıla öngörmek ?
Bilader sen kahin misin?
İnsanları fanboy olarak etiketleyip, mesajınızı AMD boş, intel alın diye bitirmek?
Ban yemeyi göze alarak bunu yazıyorum, ban yersem kimseye suç atmam tamamen benimdir sorumluluk. En ufak bir kanıt gösteremeden koskoca AMD'ye boş demek ?
Bence sizin varlığınız gereksiz. Boşuna oksijen tüketiyorsunuz. Geleceği görür gibi çoklu çekirdek performansını 10 yıla öngörmek ?
Birader sen kahin misin?
ryzen alırsam beni kaç yıl götürür intel alırsam kaç yıl ?@Silinen üye1 1080P'de Ryzen daha da stabil olacak ama İntel'in yine bir adım gerisinde olur ama bu Ryzen almamak için bir neden olmamalı bence. Ryzen işlemciler alınabilir modeller. Ryzen 5-3 modelleriyle piyasa daha da canlanacak.
İleride oyunların çoklu çekirdek performansına önem vereceğini söyleyenler var. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?@Silinen üye1 1080P'de Ryzen daha da stabil olacak ama İntel'in yine bir adım gerisinde olur ama bu Ryzen almamak için bir neden olmamalı bence. Ryzen işlemciler alınabilir modeller. Ryzen 5-3 modelleriyle piyasa daha da canlanacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.