Ryzen vs Intel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canary27

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an forumda bir sürü konu okudum ve birisi diyor Ryzen 5 2k'da daha iyi FPS veriyor, 1080p'de kötü. Diğeri demiş ki Intel 1080p'de daha iyi vs. bunu gibi birçok makale gördüm ve şu an kafam allak bullak. Beni bu konu hakkında bilgilendirir misiniz. Çünkü alacağım sistemde Ryzen var ve bir an tereddüde kapıldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tereddüt falan yok. Üst seviye alacaksan Ryzen 7, orta seviye alacaksan Ryzen 5, giriş seviye alacaksan Intel G4560 alacaksın. Üst seviye oyun performansı 7700K belki 5-10 FPS daha iyi görünebilir fakat düşük çekirdek kullanımı bariz Ryzen 7'nin daha iyidir. 5-10 FPS fazlası için daha uzun ömürlü işlemciden vazgeçmem.

Son düzenleme:
4 Monitör ( 1 x 2K 3 x FHD ) kullanıyorum. 1070 I7 6700K harika işler çıkarıyorlar daha yeni atak yapmış bir firmadan almak ne kadar mantıklı bunu sen düşün.

4 Monitör ( 1 x 2K 3 x FHD ) kullanıyorum. 1070 I7 6700K harika işler çıkarıyorlar daha yeni atak yapmış bir firmadan almak ne kadar mantıklı bunu sen düşün.
Ben de Intel kullanıyorum, lakin AMD'yi hafife almayın.

@ibrahim zdemir

AMD dediğin 1 yıl çıkışta kalır 10 yıl düşüşte :) Eskileri bilenler benim ne dediğimi anlıyorlardır AMD'nin o 1 yılında gerçekten güzel teknolojileri hayatımıza sokar fakat geri kalan 10 yılda gereksiz, taklit, kopya ürünler üretir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı