Ryzen vs Intel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de Intel kullanıyorum, lakin AMD'yi hafife almayın.

Kendi doğru bildiğimi söylemekten çekinmem. Bunu Intel kullanan birisi olarak söylemekte ayrıca mutlu eder. Çünkü fanboy olmamak bunu gerektirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 Monitör ( 1 x 2K 3 x FHD ) kullanıyorum. 1070 I7 6700K harika işler çıkarıyorlar daha yeni atak yapmış bir firmadan almak ne kadar mantıklı bunu sen düşün.
Kendi kullandığınız ürünü körü körüne savunmayın. Ben de Intel'den Ryzen'a geçtim, çok memnunum.
Tabi Intel de kötü değil fakat gereksiz yere pahalı.

Yalnız Technopat'ın testinde darboğaz yapıyor gibi.

(Sakın bana oyundan falan demeyin.)

Ayrıca biz CPU kullanımı düşük olunca darboğaz olmaz sanıyoruz. Bu yanlış olabilir bence.

(Fanboy da demeyin, yüklenmeyin de. :) )

@Asım Demir @Silinen üye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız Technopat'ın testinde darboğaz yapıyor gibi.

(Sakın bana oyundan falan demeyin.)

Ayrıca biz CPU kullanımı düşük olunca darboğaz olmaz sanıyoruz. Bu yanlış olabilir bence.

(Fanboy da demeyin, yüklenmeyin de. :) )

@Asım Demir @Silinen üye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İleri sardırarak baktım. CPU kullanımı en fazla %64'e çıkıyor oda anlık hemen geri %55-60 seviyelerine geliyor. İşlemci nasıl darboğaz yapmış olabilir ki? 1500X gibi orta seviye işlemci için anlık %64 CPU kullanımı yine iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı