Ryzen Zen APU çıkış tarihi

Çıkacağına dair açıklama yok denmiş alıntılayıp satılan yer var mı diye soruyorsun. Mesajı nasıl okuyorsunuz anlamıyorum.
Önce daha çıkmadı dediniz.

Sen anlamışsın madem ben yanlış anlamışım meğer A12 APU piyasada varmış. O zaman üstteki soruyu sana da soralım A12 APU satılan yer var mı? Arkadaş akıl tutulması için bugünü özellikle mi seçtiniz?
Sonra satılan yer var mı dediniz Türkiye sınırlaması koymadınız.

@GCN cevap vermeye gerek yok Türkiye diyoruz adam hala Ebay'dan link veriyor. Ben artık yazmıyorum sende yazma bırak ne yazarlarsa yazsınlar.
Şimdi ise ben Türkiyede dedim diyorsunuz.
Ne desem boş.

Ancak efendim, burada önemli olan tek bir işlemci halinde satılabiliyor olmasıdır. Resmi olarak bir çıkış şu anda yok. Laptop'larda bulunuyor olabilir ancak maalesef bunu enine boyuna doğru bir şekilde inceleyenler yoktur sanırsam.

Dediğiniz doğru işlemci tek satılmıyor hazır masaüstü bilgisayarlarda ve dizüstünde bulunuyor ancak bende sıfır veya kutulu aramıyordum.Resmi çıkış tarihi 2016 Mart olarak gözüküyor Amd'nin sitesinde bakabilirsiniz. http://products.amd.com/es-xl/search/APU/AMD-PRO-A-Series-Processors/AMD-PRO-A-Series-A12-APU-for-Desktops/7th-Gen-AMD-PRO-A12-9800-.Haklısınız yurt dışında birkaç kanal dışında düzgün inceleme bulunmuyor.

Epey yanlış anlaşılma olduğu için saçmalamanız normal.

@CJack60 diyor ki: Bu işlemciler oem ve resmi olarak piyasada değil. Bu kadar net! Yeter yahu...

O zaten konuyla alakalı bir şey demedi ki Asım Demir söyledi bunu,o sadece bakmadan etmeden laf yetiştirmeye çalışıyor kendi aklınca aşağılayarak.Resmi olarak çıkmış değil ancak piyasada mevcut bende sadece bu konuda yardım istedim bulabileceğim yerler ile ilgili.Bak kardeşim burada burada var ancak nasıldır bilmem diyebileceği yerde hala adam iğnelemeye çalışıyor benim takıldığım nokta o zaten işlemciyi buldum hatta vazgeçtim konu çözüleli çok oldu.Sorun şu nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen canlıda.Özellikle böyle konuşmaya devam edeceksen yazma arkadaşım dedikçe manyağa bağlıyor.Anlamadım gitti...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı