Ryzen Zen APU çıkış tarihi

Şeytan diyor al şu HP sistemi çıkar APU sunu başka sisteme tak göster. Neyse sizinle uğraşmayacağım. Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına demişler. İyi forumlar.

Böyle yapınca başın göğe mi erecek? Sen şimdi başkasına da böyle A12 APU tavsiyede bulunursun. Bence sen okumayı öğren daha fazlasına gerek yok.

Yanlış bilgilendirme yaptığın halde seni raporlamayacağım.

Son kez yazıyorum. Daha çıkmadı bu A12 APU işlemciler, çıkmayan işlemcide doğal olarak satılmaz.
Ne olur raporlar mısın bilmiyorsun bari konuşma aklın yok fikir verme kardeşim
AMD A12-9800 / ASUS PRIME B350M-A: Amazon.de: Elektronik sana diyorum ki yurt dışında adam satıyor zaten Türkiye'de arıyorum kafa mı basmıyor? Birde aşağılamıyor mu böyle tipler deli oluyorum akıl tutulmasıymış :LOL:

Böyle yapınca başın göğe mi erecek? Sen şimdi başkasına da böyle A12 APU tavsiyede bulunursun. Bence sen okumayı öğren daha fazlasına gerek yok.
Bak kardeşim ben diyorum ki sana insan gibi satışı olduğunu gördüm sen hala yok olsa şu olur, bu olur diyorsun.Hayır desen ki belki test ürünü satmaya çalışıyordur anlayacağım ama inatla ve küçümser bir tavırla satılmıyor diyorsun. Ben senin tavrını anlamadım sadece, şu attığım linki inceleyerek insanla konuşur gibi cevap verecek isen merakla bekliyorum yorumunu eğer aynı tutumu sürdürecek isen güzel güzel konudan ayrılırsan çok sevineceğim.

Ne olur raporlar mısın bilmiyorsun bari konuşma aklın yok fikir verme kardeşim
AMD A12-9800 / ASUS PRIME B350M-A: Amazon.de: Elektronik sana diyorum ki yurt dışında adam satıyor zaten Türkiye'de arıyorum kafa mı basmıyor? Birde aşağılamıyor mu böyle tipler deli oluyorum akıl tutulmasıymış :LOL:

Dilimizde tüy bitti yok diyoruz illa var diyorsunuz olsa önereceğiz. Gelsin Türkiye'ye ilk işim sana sistem önermek olacak pes yahu arkadaş laftan hususi anlamıyor musunuz yoksa gareziniz mi var? Birisi Allah rızası için şunlara Türkiye'den A12 APU işlemci bulsun ben kendimi 1 hafta yasaklamaya razıyım. İçim daraldı yemin ederim.

Son düzenleme:
Dilimizde tüy bitti yok diyoruz illa var diyorsunuz olsa önereceğiz. Gelsin Türkiye'ye ilk işim sana sistem önermek olacak pes yahu arkadaş laftan hususi anlamıyor musunuz yoksa gareziniz mi var? Birisi Allah rızası için şunlara Türkiye'den A12 APU işlemci bulsun ben kendimi 1 hafta yasaklamaya razıyım. İçim daraldı yemin ederim.

Konu çok saçma yerlere gitmiş.

Konu çok saçma yerlere gitmiş.

Sağolsun iki laftan anlamaz arkadaş sayesinde konu ister istemez bu hale geldi. Beni neyse de Moderatör bilgilendirme yapmış onu bile es geçmişlerdi.

@CJack60 Boş ver kardeşim, bir yerine bir şey olacak, uğraşma anlamazsa anlamasınlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonunda anlamış olsalar gerek ses kesildi. Demek ki jeton baya köşeliymiş.

Sağolsun iki laftan anlamaz arkadaş sayesinde konu ister istemez bu hale geldi. Beni neyse de Moderatör bilgilendirme yapmış onu bile es geçmişlerdi.

Sonunda anlamış olsalar gerek ses kesildi. Demek ki jeton baya köşeliymiş.

Hala aşağılama çabasında yerlerde sürünüyorsun kardeşim seninki baya dikdörtgen sanırım hala düşememiş jeton insan olarak yaz dedim ama işte değilsen demek ki :) Bu arada A12 APU'yu buldum efenim hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Senin o minik beynin ile anlamadığın şey ise Zen APU'lar ile ilgili bilgi yok A12'ler var piyasada ancak OEM olarak satılmıyor dedi @Asım Demir.Bende ''es geçmedim'' ve hazır sistem alıp sonrasında işlemciyi satan birkaç kişi buldum E-bay ve Aliexpress'te yani bulunamayan bir şey değilmiş ancak o kadar beklemek istemedim kargoyu ve fiyat olarak da çok uymadı.Onun yerine üzerine 300-400 TL koyarak ekran kartlı bir sistem yapmaya karar verdim Ryzen 3 1200 ile.
Keşke bu kadar dil dökmeden önce A12 APU yazıp bir baksaydın acaba satılıyor mu 2.el diye bu kadar saçma sapan dil dökmek durumunda kalmaz değerli salyalarını da konuya akıtmaz idin :)

Teşekkürler yardımınız için @Asım Demir

Konu kilitlenebilir.

Hala aşağılama çabasında yerlerde sürünüyorsun kardeşim seninki baya dikdörtgen sanırım hala düşememiş jeton insan olarak yaz dedim ama işte değilsen demek ki :) Bu arada A12 APU'yu buldum efenim hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Senin o minik beynin ile anlamadığın şey ise Zen APU'lar ile ilgili bilgi yok A12'ler var piyasada ancak OEM olarak satılmıyor dedi @Asım Demir.Bende ''es geçmedim'' ve hazır sistem alıp sonrasında işlemciyi satan birkaç kişi buldum E-bay ve Aliexpress'te yani bulunamayan bir şey değilmiş ancak o kadar beklemek istemedim kargoyu ve fiyat olarak da çok uymadı.Onun yerine üzerine 300-400 TL koyarak ekran kartlı bir sistem yapmaya karar verdim Ryzen 3 1200 ile.
Keşke bu kadar dil dökmeden önce A12 APU yazıp bir baksaydın acaba satılıyor mu 2.el diye bu kadar saçma sapan dil dökmek durumunda kalmaz değerli salyalarını da konuya akıtmaz idin :)

Teşekkürler yardımınız için @Asım Demir

Konu kilitlenebilir.
Link koymayı ya unutmuşsunuz ya da bilerek koymadınız lakin bu da linki Free Shipping AMD A12-Series A12-9800 Desktop CPU/Socket AM4/ AD9800AUM44AB/65W | eBay
AMD A12-9800 AD9800AUM44AB 3.8GHz 4-Core Socket AM4 2M Cache APU Processor 65W | eBay

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı