Sen anlamışsın madem ben yanlış anlamışım meğer A12 APU piyasada varmış. O zaman üstteki soruyu sana da soralım A12 APU satılan yer var mı? Arkadaş akıl tutulması için bugünü özellikle mi seçtiniz?
Ancak efendim, burada önemli olan tek bir işlemci halinde satılabiliyor olmasıdır. Resmi olarak bir çıkış şu anda yok. Laptop'larda bulunuyor olabilir ancak maalesef bunu enine boyuna doğru bir şekilde inceleyenler yoktur sanırsam.
Ancak efendim, burada önemli olan tek bir işlemci halinde satılabiliyor olmasıdır. Resmi olarak bir çıkış şu anda yok. Laptop'larda bulunuyor olabilir ancak maalesef bunu enine boyuna doğru bir şekilde inceleyenler yoktur sanırsam.
O zaten konuyla alakalı bir şey demedi ki Asım Demir söyledi bunu,o sadece bakmadan etmeden laf yetiştirmeye çalışıyor kendi aklınca aşağılayarak.Resmi olarak çıkmış değil ancak piyasada mevcut bende sadece bu konuda yardım istedim bulabileceğim yerler ile ilgili.Bak kardeşim burada burada var ancak nasıldır bilmem diyebileceği yerde hala adam iğnelemeye çalışıyor benim takıldığım nokta o zaten işlemciyi buldum hatta vazgeçtim konu çözüleli çok oldu.Sorun şu nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen canlıda.Özellikle böyle konuşmaya devam edeceksen yazma arkadaşım dedikçe manyağa bağlıyor.Anlamadım gitti...