Ryzen'ler Optimize Edildi mi?

İlk çıktıkları gibi Intel modellerinin ezici üstünlüğü Ryzen karşısında. 1080P de tek çekirdek gücü dolayısıyla Intel hala önde. En güçlü Ryzen işlemcilerin tek çekirdek performansı i5 4440-4460-4590 seviyesindedir.

İlk çıktıkları gibi Intel modellerinin ezici üstünlüğü Ryzen karşısında. 1080P de tek çekirdek gücü dolayısıyla Intel hala önde. En güçlü Ryzen işlemcilerin tek çekirdek performansı i5 4440-4460-4590 seviyesindedir.

Hocam az önce Ryzen 7 1700X ve 6700K oyun testlerine baktım. Kafa kafaya gitmişler. Yani i5 4590 kadar düşük seviyede tekli çekirdek performansı yok. Güzel bir OC ile tekli çekirdeğin tadından yenmez.

@Plyra Intel K serisi işlemcilere göre OC performansları iyi değil, ne dediğini tam olarak anlayamadım, daha açıklayıcı olur musun? OC ile Ryzen tepe modellerinin tek çekirdek performansı 160-165 arası diye hatırlıyorum. Bende 4460 modeli de var 150 puan alıyor tek çekirdekte.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı